iPon Hírek

Jutalmazni fogja a segítőkészséget a League of Legends

Dátum | 2012. 09. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Riot Games ma reggel jelentette be a League of Legends új rendszerét, a Honor Systemet, amely arra szolgál, hogy a segítőkész játékosokat megjutalmazza. Hangsúlyozták, hogy régi vágyuk, hogy megszabaduljanak a közösséget bomlasztó elemektől. A cég előzetes pszichológiai kutatásokat végzett olyan témákban, mint a pozitív visszajelzés, és annak hatása az emberek viselkedésére, és arra a megállapításra jutottak, hogy a játék legemlékezetesebb pillanatait sokak számára a többi játékossal folytatott pozitív interakciók jelentették. Mindenkinek volt már része pl. olyan élményben, amikor nehéz helyzetbe került és csapattársa könnyen kigúnyolhatta, vagy leszidhatta volna, ehelyett inkább elnézte kezdeti bénázásait, és segítő kezet nyújtott. Lehet, hogy soha többé nem találkozott ezzel a játékossal, de ez a kedves gesztus sokat jelentett számára és örökre emlékezetes maradt. A Honor segítségével az ilyen önzetlen és segítőkész játékosokat szeretnénk megjutalmazni, akik a többiek játékélményét jobbá tették.

Minketten nagyon segítőkésznek látszanak
A Dota 2-ben létezik egy hasonló és jól működő rendszer, a Valve olyan eszközt adott a játékosok kezébe, amelynek segítségével a vezetői képességek, barátságosság, megbocsátás, tanítói véna kategóriák alapján lehet értékelni a többieket. Ez alapján a rendszer érdemeik szerint osztja szét a játékosokat, így a jó fejek nagyobb valószínűséggel fognak egymással játszani, a trollok meg had oltsák egymást. A League of Legends Honor rendszerét a következő frissítéssel fogják bevezetni, és a későbbiekben többet is elárulnak majd működéséről.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Tuzvihar
2012.09.20. 18:17
Álmaimban se gondoltam volna, hogy végre megszabadulhatok a random hülyegyerekektől aki elfeedeli az ellent és még én vagyok a rossz hogyha gondol eggyet, lejön gangelni és kinyír minket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. qwertzzui
2012.09.20. 19:58
na igen, de ennek lesz hátul ütője is...gondolj bele akkor ha PL: boton kikapsz 2 olyan ellenfelet akik nagyon erősek (OP) te ugye, vagy deffelsz, vagy próbálsz a melletted levő karakterrel csapatban játszani...ami végül vagy anyázás lesz (mivel ő csak megy előre, te ugye def-ben vagy és mindjárt kiírja TOP vagy MID hogy low BOT, vagy noob BOT...mikor te nem tehetsz róla..mivel kikaptatok 1 erősebb ellent..sajna ez tapasztalat...és ugyanugy "lowoknak" néznek miközben ha ő lenne lent és neki kellene csinálna ezt akkor ő is belátná hogy nem a gyengébbik ellenfeleket kaptad meg...(általában support vagyok és nem mind1 hogy kit kapok mellém...)

a másik...sokan így is AFK, vagy lelépnek...írjuk ugye hogy report...de ugye általában vége a meccsnek, és húznak el másik játékra, a helyett, hogy igen is report lenne...

a Gankről meg annyit hogy ha az ellenfelek pont jól időzítenek, akkor sikeres gank után is meg a low, noob..és egyéb idióta szövegek...miközben nem is próbálnak countert tolni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Enno
2012.09.20. 21:15
Nem tudom mennyire fog ez segíteni a trollokon , mert a troll azért troll hogy majd ezt a rendszert is pont az ellenkezőjére használja mint kéne aztán a tényleg jó arc és tudással rendelkezőket húzzák le , saját cimboráikat meg tolják fel.ui: Ha valaki west-en tolja és van kedve olykor menni párat TS-el egybekötve PM ide
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. tomchee
2012.09.20. 22:11
Nincs is annál rosszabb mint amikor meg mentem valakinek a bőrét shennel és aztán ha én találom meg ölni az enemy-t a köszönöm helyett meg kapom h "n00b ks"

Mindent össze vetve szeretni fogom ezt a rendszert =)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. lasagna
2012.09.20. 22:24
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy végre.
Szépen segít majd letisztítani a játékos állományt amennyiben megfelelően használja fel a Riot a szerzett adatokat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Oki12
2012.09.21. 13:46
Egy kis hiba: a kép alatt mindketten helyett minketten van kiírva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!