iPon Hírek

Kapható a Dlink DGL-4500-as router

Dátum | 2007. 10. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | HÁLÓZAT

A Dlink dizájnos, kifejezetten játékosok számára készített router-éről pontosan egy hónappal ezelőtt számoltunk be, ám most örömmel jelenthetjük, hogy a készülék most már hivatalosan is megjelent. A Dlink egyedülálló DGL-4500 Xtreme N Gaming Routere egy nem mindennapi egység: a készülék fel van vértezve 3 darab leszerelhető antennával, valmint egy OLED kijelzővel, amelyen nyomon követhetjük a router működését.


A készülék számos új technológiával áll a játékosok rendelkezésére, ezek az új eljárások mind-mind a gördülékeny játék szolgálatában állnak. A router 802.11 a/b/g/n szabványok támogatásával rendelkezik, így gyakorlatilag az összes WiFi eszközzel képes együttműködni. A DGL-4500 négy darab gigabites ethernet portot hordoz magán, ezeken kívül egy USB port is található rajta, amelynek segítségével például a pendrive-unkon található fájlokat oszthatjuk meg a hálózat többi gépe között.A DGL-4500 Xtreme N Gaming router egyelőre kizárólag a Dlink-től vásárolható meg, a készülék ára 239,99 dollár körül helyezkedik el, ez átszámítva 40-45.000 forintos nagyságrendet képvisel. Az újdonság remélhetőleg heteken belül megérkezik a hazai üzletekbe is.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.26. 00:13
A Dlink dizájnos, kifejezetten játékosok számára készített routeréről pontosan egy hónappal ezelőtt számoltunk be, ám most örömmel jelenthetjük, hogy a készülék most már ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!