iPon Hírek

Kaphatóak az új ATI TV tunerek

Dátum | 2007. 10. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A vállalat a felhasználók igényeinek kielégítése érdekében több csatolófelületre kínál TV tunereket. Az újdonságok PCI, PCI Express és USB foglalatokhoz egyaránt elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb példányt.


Az első termék TV wonder 650 combo elnevezéssel kerül a boltok polcaira, az újdonság két darab tuner egységgel rendelkezik, így megtehetjük azt, hogy az egyik TV műsort nézzük, miközben egy másik csatornán zajló eseményeket ezzel egy időben felvesszük. Az USB-s tuner segítségével a ClearQAM típusú digitális TV adások felvételére is van lehetőség. A TV wonder 650 combo USB ajánlott végfelhasználói ára 149 dollár.


A TV Wonder 600 és a TV Wonder 600 PCI Express tulajdonképpen ugyanaz a termék, mindössze a csatolófelület típusában (PCI/PCI Express) van különbség a két újdonság között. Ezek a termékek is képesek a digitális TV adások (ClearQAM) felvételére, az eszközök ára mindössze 99 dollár. Az egységek a Catalyst Media Center szoftver segítségével üzemelnek, az opciók között van egy olyan lehetőség, hogy egy kattintással átkonvertákhatjuk a felvett műsort, hogy azt aztán hordozható videó lejátszó eszközön is meg tudjuk tekinteni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.16. 12:50
A vállalat a felhasználók igényeinek kielégítése érdekében több csatolófelületre kínál TV tunereket. Az újdonságok PCI, PCI Express és USB foglalatokhoz egyaránt elérhetőek, így ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!