iPon Hírek

Karácsony PlayStation Plus módra!

Dátum | 2012. 11. 28.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A decemberi PlayStation Plus ajánlatok a karácsony miatt most még bőkezűbbek, mint egyébként. December 5-től a szokásos frissítéssel a Batman: Arkham City, Limbo és Vanquish játékok válnak ingyenesen letölthetővé minden előfizetőnek. A hármas a Crysis 2, Scott Pilgrim és a Double Dragon Neon játékokat váltja. Ha összefutott a nyál a szátokban, ne feledjétek, még 5-e előtt aktív PS Plus előfizetésre lesz szükségetek (ha az utóbbi háromra is vágytok).

A hónap hátralévő részében a Sony hozzácsapja a csomaghoz a Sky Infinityt és a Knytt Undergroundot PS3-ra és Vitára (előbbi 12-én, utóbbi 21-én jön). A Mortal Kombat Vita verzió 19-étől lesz elérhető.

Emellett a PS Plus előfizetők megkapják a Devil May Cry exkluzív demóját, és még jó néhány akciós ajánlatra is számíthattok hétről hétre. Részletek a PS blogon.

 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. HUFEUR
2012.11.28. 19:42
Gondoltam, hogy karácsonyra valami nagy szám lesz PS+ra, de ez szerintem semmi különleges, mennyiségre sem több, mint az előző hónapok ingyen játékai, meg eddig is kaptunk nagy címeket, mondhatni szokásos (persze még így is a legjobb szolgáltatás, csak karácsonyra lehetett volna még jobb valahogy).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!