iPon Hírek

Karcsúságokkal büszkélkedik a Dell is

Dátum | 2008. 09. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | IT VILÁG

Láthatólag tornyok terén is hasonló babérokra törekszik a cég, mint a mini PC-k terén, mivel az újonnan bemutatott Studio Desktop, valamint a vékonyabb Studio Slim Desktop nevet viselő darabjai szintén igyekeznek rájátszani a jól bevált "karcsú, elegáns és ütős" formulára.
Külcsín terén tehát mindkét darab kellően áramvonalasnak mondható, fényes fekete felülettel, belbecs szempontjából pedig olyan jellegzetességeket is magáénak tudhat, mint például HDMI videó kimenet, vagy épp IEEE 1394 (FireWire) bemenet - és természetesen nem hiányozhat a Blu-ray-kezelés (csak olvasás, vagy írás is) sem.

Mindkettő az Intel legújabb platformjain alapul, és 2,83GHz-en ketyeg (Core 2 Quad), 8GB memóriával is simán elbír (64-bites Vista), és mindkettőnél alapfelszerelés a GMA X4500HD integrált videó-egység. Opcionálisan pedig olyan lehetőségek is rendelkezésünkre állnak, mint például teljes 1TB tárhely, vagy Radeon HD 3450-es videókártya (a karcsú modell esetén is).

Végső soron tehát bár kétségkívül két igen szép és jó gépről van itt szó, lényegében mégis lehetett volna akár csak egyetlen egy is a kettő helyett, mivel a szélességbeli különbségtől eltekintve láthatólag semmi egyéb differencia nincs köztük: ugyanazok a képességeik és az adottságaik, de még az áruk is - az alap változat (2,53GHz Core 2 Duo, 2GB memória, 500GB merevlemez és DVD-író) ugyanis mindkettőből $549 ellenében várható, október elején.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. pluto
2008.09.24. 22:05
vissza a cikkhez

Juhéé!! Este 10-kor új cikk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.09.24. 23:40
És van aki olvassa
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!