iPon Hírek

Karmaflow - a rockopera videójáték

Dátum | 2014. 10. 17.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Karmaflow projekt célja, hogy a játékok, a színház és zene világát egyesítse. A szórakoztatóipari produktum három részből áll, a Karmaflow: The Rock Opera Videogame-ből, a Karmaflow in Concert koncertturnéból (melynek előadásai során a játék zenei anyagából adnak elő különböző részleteket) és a Karmaflow in Concert: The Rock Operából, amely egy hosszabb lélegzetű zenei utazás a Karmaflow világában. A dalokat egy nemzetközi rock- és metálénekesekből álló csapat adja elő a Metropole Orkest kíséretében. A játékban, melyet a Basecamp Games nevű indie csapat fejleszt a Karmakeepert alakítjuk, akinek feladata, hogy rejtélyes világokon át utazva helyreállítsa a felbomlott egyensúlyt. A zenei rendszer a képernyőn folyó történésekhez alkalmazkodik, a narratívát a dalokból ismerhetjük meg.
Ez az egy egyedi fejtörő-platformer 2015 elején fog megjelenni, de már most felkerült Steamre és még a Greenlight procedúrán sem kellett átmennie, rögtön bekerült a Steam által támogatott játékok közé. A projekt atyja, Ivo van Dijk holland zeneszerző, nagyon büszke erre az eredményre és a következőket nyilatkozta: "2013 júniusában indítottuk a projektet és azóta is nagy az érdeklődés a játék iránt. Mivel független fejlesztők vagyunk, számunkra igen nagy eredménynek számít, hogy kihagyhattuk a Steam Greenlight lépést. A Karmaflow: The Rock Opera Videogame a Basecamp Games első munkája. Minden áldott nap a csapat összes tagja azon van, hogy 2015 elején világra jöhessen ez a mű." A holland csapat januárban nagy partival fogja ünnepelni a játék megjelenését és a rockopera bemutatóját.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Fratello
2014.10.18. 11:06
Hamár "zenejáték", jöhetne egy Brütal Legend 2. is (annak a kb. 100 embernek aki velem együtt játszott az első részével... )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Parano1d
2014.10.18. 15:43
Ha nincs játékélmény, a zene önmagában nem fogja megmenteni a játékot.
A Brütal Legend jó volt, de ott a tűrhető játék mellett a humor, és a hangulat vitte az egészet a hátán (a zenék mellett).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!