iPon Hírek

Kártyaújdonságok a Silicon-Power-től

Dátum | 2008. 03. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

Új, 16 és 32 GB-os, FAT32-t is támogató SDHC kártyákkal jelentkezik a Silicon-Power 2-es, 4-es és 6-os osztályú kivitelben. Mindkét változat rendkívül hatékony, és jó szolgálatot tehetnek fényképeszeknek és kamerabajnokoknak egyaránt.

A kártyák tervezésénél természetesen a digitális multimédia-tárolás kapcsán felmerülő igények mindkét leglényegesebb aspektusát (hely és sebesség) szem előtt tartották. Azt pedig, hogy e megfontolást a gyakorlatba is sikeresen ültették át, jól mutatja a minőségük és kompatibilitásuk miatti fogyasztói elégedettség is.

A 32GB-os változat (úgy is, mint 300X Compact Flash) különlegessége, hogy ezt már valóban profiknak tervezték, csúcsteljesítmény-igények kielégítésére - olyannyira, hogy jelenleg piacvezető is ez a darab sebesség (45 MB/s) és kapacitás tekintetében egyaránt.

Támogat ezen felül PIO mode6-ot, MWDMA4-et és UDMA5-öt. Rendelkezik beépített hibakorrekciós kóddal (ECC), a fogyasztását is a lehető legalacsonyabban tartották - és megfelel az európai RoHS szabványnak is (azaz nem tartalmaz olyan mérgező anyagokat, mint pl. ólom, higany, kadmium), és életfogytig-garanciát vállalnak érte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.30. 00:03
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!