iPon Hírek

Kasztok a Kingdom Under Fire II-ben

Dátum | 2011. 04. 12.
Szerző | dragon83
Csoport | JÁTÉK

A Blueside és a Phantagram által közösen készített MMO-ról eddig nem tudtunk sok mindent, ám a fejlesztők most végre elhintettek pár információmorzsát az egyelőre megjelenési dátum nélkül lévő játékról. A Kingdom Under Fire II egy egyészen érdekes MMO-nak ígérkezik, mivel abban tulajdonképpen tábornokok bőrébe bújhatunk, akik NPC-k kisebb-nagyobb csapatának parancsolnak. A programban központi szerepet fognak játszani a hadseregek közötti összecsapások, melyekben természetesen mi is részt vehetünk über-tápos hősünkkel. Ha hihetünk a fejlesztőknek, akkor a Kingdom Under Fire II-ben összesen 18 karakterosztály fog szerepelni, melyek közül hármat az elmúlt napokban hoztak nyilvánosságra.

A spellsword nevű kasztot az alábbi videóban egy sötét-elf hölgy képviseli (bár meg kell hagyni, a videó alapján nem túl sötét a bőre), aki fajtájához híven egy fürge, kecsesen mozgó, ám halálos harcos, emellett nem járatlan a mágiában sem, hiszen képes jégvarázslatokat használni. Fegyverei közé különféle kardok és varázsbotok tartoznak, páncélzata viszont meglehetősen „szellős”. A következő választható karakterosztály a gunslinger, aki egy méretes karddal és egy speciális lőfegyverrel harcol ellenfeleivel, védelméről pedig teljes vértezet gondoskodik. A harmadik bemutatott kaszt a berserker, aki valóságos gyilkológép. Testét többrétegű, vastag páncélzat fedi, a csatában pedig egy ember méretű kardot forgat, ennek köszönhetően szinte semmi sem képes megállni az útjában. A spellswordhoz hasonlóan ez a kaszt is képes mágiát használni, ám vele ellentétben ő a tűzvarázslatokat részesíti előnyben.

A videók alapján a játék meglehetősen jól fog kinézni, bízzunk benne, hogy a játékmenet is kellően élvezetes lesz.

Spellsword bemutató

Gunslinger bemutató

Berserker bemutató

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Menthix
2011.04.12. 22:16
Te jó Isten, milyen régóta várom, hogy legyen valami végre a játékból
Úgylátom azért csak haladnak vele
Azért még van mit csiszolni rajta, főleg a női karakteres lógós csöcsével remélem kezdenek valamit (elég kóreai cheap-trash mmo hatása van)
Komolyra fordítva: kicsit rágyúrhatnának a vérre, egységek darabolására, ezekkel az elemekkel kibővítve nagyon barbár lenne a csata, főleg többen...uh
Remélem azért még 1-2 évet beleölnek, ha már ennyi ideje fejlesztik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Parano1d
2011.04.12. 22:35
Hát nem tudom, én jobban örültem volna egy frankó fantasy stratégiának, mint ami az első rész volt. Amúgy is kevés van belőlük. Ehelyett csinálnak egy idióta TPS-t amiből egyrészt évente megjelenik 20-30db minimum, másrészt én amúgy is utálom a műfajt, kevés kivételt leszámítva, de azok is RPG-k, nem ilyen eksön hentelős játékok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. dzjaulah
2011.04.13. 00:03
konzolos hack'n'slash, "lógó csöcsökkel" és talán pár megvásárolható abilitive, ami talán ME2 szintű módon fognak működni (lehet még annyira se lesz komplikált), de azok is csak azért, hogy legyen mire azt mondani, hogy RPG. Meg, hogy ne csak a karddal csapkodjuk a kombókat (tehát akárhogy nyomogatjuk össze-vissza a gombokat valami gyakást csinál. Ez a kombó), hanem legyen néha egyébb efeckt is.
Amúgy ilyenből 12 egy tucat. De legalább a "csöcsök" mellet(te) szólnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Gundam00
2011.04.13. 00:47
már ne mazért de a cheap koreai mmo-k-nak a grafikája kb warcraft3-as ez pedig még a wow nál is jobban néz ki , részletes karakterek meg minden - jó textúrák stb!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. MastR
2011.04.13. 04:10
wownál is jobban néz ki ? Annál nem nehéz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. AxoPy
2011.04.13. 20:44
ja...nem tom láttál-e wowot, de sztem ritkagyak grafikája van, bár korához képest megértem^^
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Tanis
2011.04.14. 09:11
Meg kell hagyni, kegyetlen jól néz ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2011.04.15. 23:40
Ez ilyen MMO Warriors Orochi? Mert akkor kell!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!