iPon Hírek

Kategóriateremtő zenei hardvert fejlesztene a Spotify

Dátum | 2017. 04. 26.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Spotify offline módban is elérhető zeneszolgáltatásának meglehetősen nehéz piai helyzetben kell teljesítenie, ugyanis számos nagy és neves rivális kínál hasonló szolgáltatást az Amazon-tól a Google-ön át egészen az Apple-ig. A vállalatnak a néhány hónappal ezelőtti fiaskó sem igazán tett jót, amikor kiderült, hogy a Spotify alkalmazás indokolatlanul végez írási feladatokat, így az SSD meghajtók igencsak véges írási ciklusait óriási tempóban pusztítja. A hibát elhárították, de azért igen kellemetlenül érintette a cég jó hírnevét.
Egyszóval egy jó minőségű szolgáltatás mára már nem feltétlenül elég a sikerhez, hiszen nagyon sokan kínálnak hasonló zeneszolgáltatásokat, így valami extrával kell kitűnni a tömegből ahhoz, hogy a zeneszeretők elégedetten csettinthessenek, mondván: ez igen! Valami ilyesmire készül a Spotify, legalábbis két álláshirdetés alapján erre következtethetünk. A cég egy olyan internetre kapcsolódó hardver fejlesztésére keres szakember, ami kategóriateremtő lehet a piacon, mint anno a Pebble Watch, az Amazon Echo vagy éppen a Snap Spectacles volt a maga kategóriájában. A Spotify tehát új utakon szeretne járni, nem akar egy már meglévő kategóriában álló tömött sor végére beállva szerencsét próbálni. A kategóriateremtő hardver a dolgok jelenlegi állása szerint hangvezérléssel is irányítható lesz, így megfelelő szoftveres platform kifejlesztésére is szükség lesz. Ennek kivitelezésére egy másik szakembert is keresnek egy külön álláshirdetésben.
A vállalat egyelőre nem igazán akarja elárulni, pontosan milyen kategóriateremtő zenei hardver fejlesztésére készül, de ez nem is túl meglepő, hiszen talán még maga a vezetés sem tudja, éppen ezért keresnek egy megfelelő vízióval megáldott, hardverek terén otthonosan mozgó szakembert, aki segít kijelölni az irányt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. asdsa
2017.04.26. 10:57
marhaság
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim
2017.04.26. 16:43
Azért kell neki kategóriát teremteni, mert a csapból is Spotify folyik, így értelmetlen lenne egy olyan eszközzel előállni, amiből már van ezer féle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!