iPon Hírek

Kavarodás a Mass Effect: Andromeda kiegészítői körül

Dátum | 2017. 06. 30.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Az egész az osztrák Sinclair Networks facebookos hírével kezdődött néhány napja, melyet azóta töröltek és melyben azt írták, hogy a BioWare-rel kötött, három Mass Effect: Andromeda DLC-re szóló szerződésüket felmondta a BW, főként az alapjátékot ért kritikák, más projektek csúszása és a montreali stúdió dolgozóinak elbocsátása, illetve átirányítása miatt, így nem lesznek kiegészítők a történethez, míg a BioWare az Anthemre összpontosít, a Mass Effectet jegelik.
A dolog többeknek furcsának tűnt, de némi alapot szolgáltatott hozzá az, hogy az EA májusban valóban részben hasonlóan nyilatkozott a témában, a BW montreali csapata pedig amolyan támogató stúdióvá vált. Ráadásul a BioWare Social Networkön megjelent egy magát a cég munkatársának kiadó személy, aki szerint a kiegészítők fejlesztését a BW-nél foganatosított leépítések miatt külsősöknek akarták kiadni, de visszavonták a döntést. Július 29-én aztán a BioWare lezárta az egészet Fernando Melo producer twitteres üzenetével, mely szerint bár nem beszélhetnek a jövőbeli tervekről, az biztos, hogy saját házon belül oldják meg a DLC-ket, nem bérelnek fel hamis cégeket a munkára. Hamis cég? Nos, a Redditen utánajártak a Sinclair Networksnek és azt sikerült kideríteniük, hogy a vállalat nem szerepel az osztrák cégjegyzékben, az állítólagos telephelyen, a Millenium Towerben nincs ilyen nevű bérlő, a telefonszám a szintén az épületben lévő Cisco Austriáé, illetve a BioWare Social Networkön a céget megemlítő első posztot ugyanaz a felhasználó írta, aki a törölt DLC-ről szólót: samhain444. A Sinclair Networksöt senki más nem hozta szóba rajta kívül, így a redditesek szerint is erősen hoaxszagú az egész. Michael Gamble ME3- és Andromeda-producer ennyit tett hozzá a Twitteren:
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. j.panzer
2017.06.30. 19:50
Most úgy komolyan, ez kit érdekel?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Carpenter0... j.pan...
2017.07.01. 10:02
Úgy látszik téged, mert valamiért megnyitottad a hírt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. pdx06
2017.07.01. 12:57
El kéne már felejteni ezt a játékot és egy meg nem történt dologgá tenni. A mai elvárások mellett semmilyen tekintetben nem állja meg a helyét, még nálam sem hogy nem feltétlenül vannak nagy elvárásaim, minimum az hogy ne legyen egy játék idegesítően szar. Ez viszont az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Str33twise pdx06
2017.07.01. 20:48
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. j.panzer pdx06
2017.07.02. 16:24
+1
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Dzsosy
2017.07.03. 15:22
Engem érdekelt, szóval köszönöm. 90%-ra kipörgettem a játékot és tetszett. Az meg, hogy téged nem érdekel a hír, vagy nem tetszett a játék, nah látod, az nem izgat senkit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!