iPon Hírek

Kedveskedik a nőknek a Yahoo

Dátum | 2008. 04. 01.
Szerző | Gabriel
Csoport | HÁLÓZAT

Új, kifejezetten a 25 és 54 év közti nőket megcélzó oldalt indított a Yahoo, Shine néven. A cég meglátása szerint ezt az egyébként rendkívül fontos célcsoportot eddig sajnálatos módon meglehetősen elhanyagolták, így most igyekeznek behozni a lemaradást.

Ennek jegyében a Shine a nők hétköznapjaira összpontosít, kilenc olyan kategóriába gyűjtve mindent, ami csak érdekelheti a hölgyeket, mint például divat, szépség és gyermeknevelés. Saját tartalmak mellett más népszerű életmód-magazinokból is kölcsönöz majd érdekességeket, valamint a Yahoo már meglévő oldalairól is belinkel idevágó részeket, így például az otthon, egészség, asztrológia, szórakozás, karrier, valamint az ételek tárgykörében - nem feledkezve meg természetesen a már említett szépség, divat, gyermeknevelés hármasról sem.

A Yahoo többi oldalával ellentétben a Shine-nak kifejezetten blogszerű hangulata lesz; a szerkesztői gárda pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy maximálisan kiszolgálhassa a kedves hölgylátogatókat a világ minden tájáról, tálcán kínálva a lehető legjobb és legérdekesebb tartalmakat.

A Shine itt érhető el: http://shine.yahoo.com/
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!