iPon Hírek

Kedvezményes számítógépek a virtuális szoftverbörzén

Dátum | 2010. 03. 16.
Szerző | napi.hu
Csoport | IT VILÁG

Netbookok, notebookok, kiegészítők, informatikai tanfolyamok - idén az interneten megrendezett virtuális informatikai kiállításon, a szoftverbörzén számos terméket és szolgáltatást kedvezményes áron vásárolhatnak meg a látogatók. A kiállításra a belépés díjtalan, mindössze internetkapcsolatra van szükség.

A szoftverbörze - legalábbis a szervezők szerint - Magyarország első internetes informatikai kiállítása, amelyen nem csupán a vállalati döntéshozók tájékozódhatnak az aktuális trendekről, hanem az otthoni felhasználók is kedvezményesen vásárolhatnak. A Notebook Store Dell notebookokat kínál jelentős kedvezménnyel, a Center.hu pedig Acer-konfigurációkat és -kiegészítőket nyújt alacsonyabb áron. A vállalatok számára ezenkívül vonzóak lehetnek a NetAcademia 25 százalék kedvezménnyel kínált informatikai kurzusai. Az oktatóközpont programozók számára a .

NET Framework képzést ajánlja, míg rendszergazdáknak a biztonságcentrikus rendszerüzemeltetésről szóló tanfolyam lehet érdekes.

Mivel az idei szoftverbörzét a virtuális térben rendezik meg, a látogatóknak nem kell belépődíjat fizetniük, elég csupán meglátogatniuk a www.

szoftverborze.hu honlapot. Itt megtekinthetik a kiállítók standjait, beszélgethetnek a cégek képviselőivel és akár vásárolhatnak is.

Ezenkívül az érdeklődők részt vehetnek az előadásokon, amelyek többek között a honlapépítést, az információbiztonságot és a hr- szoftvereket érintik, nem utolsósorban pedig e témakörökkel kapcsolatban ingyenes szaktanácsadást kaphatnak független szakértőktől. A virtuális szoftverbörze március 17. és 19. között, de csak 10-től 18 óráig érhető el. Mint a szervezők a Napinak elmondták, azért nem egész nap érhetők el a virtuális standok, mert hasonlóan a valódi kiállításokhoz, csak ebben az időben állnak rendelkezésre a kiállítók szakemberei, akikkel a neten keresztül élő hang- és videokapcsolatot lehet kialakítani a börze nyitva tartása alatt.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. cofe
2010.03.17. 00:16
Elég fura a tördelés...

.
NET


www.
szoftverborze.hu
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!