iPon Hírek

Kékfény MS-módra, egéren és klaviatúrán

Dátum | 2009. 05. 20.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

Számos újdonsággal bővítette az MS a BlueTrack-alapú, kék lézeres eszközei tárházát: egyrészt két új egérrel, másrészt pedig egy billentyűzet-egér kombinációval.

A WMM 6000
Az egerek közül az első a Wireless Mobile Mouse 6000, amely nevéhez híven egy parányi mini USB adó-vevő útján kommunikál a gépünkkel, és így kifejezetten laptopokhoz is szánják, lévén a 2,4GHz RF adaptert nyugodtan "benne is felejthetjük" a gépben, út közben sem lesz semmi baja.

Ez egyébként egy ötgombos példány, és akár 10 hónapig is képes működni ugyanazokról az elemekről/akkukról - és természetesen nem felejtették le róla ki-be kapcsolót sem, hogy az esetleg hibernált gépet még véletlenül se ébressze fel az egér.

A WM 5000
A Wireless Mouse 5000 már egy kicsit más jellegű; eleve más a kialakítása, lévén ez "kétkezes", tehát elvileg balról-jobbról ugyanúgy kézreáll. Az adóvevője már valamivel nagyobb, mint az előzőé, viszont még így is elég kicsi ahhoz, hogy ha épp nem használjuk, úgy az egér aljában helyezhessük biztonságba. 8 hónapnyi üzemidőt várhatunk tőle két elem/akkucsere között.

A WK 3000
Végül, a Wireless Desktop 3000 a hagyományos Wireless Keyboard 3000-et kombinálja az előbb említett Wireless Mouse 5000-rel. Várhatóan mindhárom termék júniusban érkezik majd, az áraik pedig $40 és $70 között lesznek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. gebana
2009.05.20. 16:10
VISSZA A HIRHEZ

szép, kifejezetten tetszik
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!