iPon Hírek

Kényelmes mikrofonos fejhallgató a Thermaltake-től

Dátum | 2014. 07. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MULTIMÉDIA

A Thermaltake gamer részlege, a Tt eSPORTS egy újabb headsettel rukkolt elő. A VERTO névre keresztelt újdonság tervezésénél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy kényelmes legyen, hosszabb időre se legyen rossz viselni.
A füles állítható fejpántot kapott, a hangszórók elé pedig puha, bőrborítású párnázást helyeztek. A kiegyensúlyozott hangzást kínáló újdonság remekül visszaadja a mélyhangokat is, ami nem csak játék, hanem filmnézés alkalmával is jól jöhet. A szögletes házban helyet foglaló hangszórók egyenként 40 milliméteres átmérővel bírnak és neodímium mágnessel rendelkeznek.
A hangszórók a 10 Hz és 22 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le, érzékenységük pedig 98 dB-es értéket képvisel (1 kHz-nél). A 32 ohmos impedanciával rendelkező sztereó fejhallgató mindenirányú mikrofont kapott, ami egy hajlítható, forgatható száron helyezkedik el, impedanciája pedig 2200 ohm. Az új mikrofonos fejhallgató 3 méteres kábellel érkezik, ez lecsatolható a fejhallgatóról (tehát cserélhető is), a hangszórók pedig behajthatóak, így a szállítás egyszerűbb. A vezetékre természetesen távirányítót is szereltek, amivel a mikrofon ki- és bekapcsolására, valamint a fejhallgató hangerejének szabályzására van mód. Az újdonsághoz kétféle kábel jár, így nem csak asztali számítógépekkel, hanem mobileszközökkel is gond nélkül használhatjuk.
A VERTO headset elsőként az Amerikai Egyesült Államok, illetve Tajvan területén lesz elérhető, még ebben a hónapban, az ára pedig 79,99 dollár lesz. A termék globális rajtjára még egy kicsit várni kell.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Spider68
2014.07.18. 21:58
bár tudná a 10-et, a corsair 50mm-el sem tudja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. meridaboy Spide...
2014.07.19. 08:02
mármint a 10Hz-et? Amit az emberi szervezet nem képes érzékelni? 20-20000Hz tartományba esik az emberi érzékelési küszöb, minden más alatta-felette totál felesleges nagyzolás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!