iPon Hírek

Kép- és videóösszefoglaló (17. hét)

Dátum | 2009. 04. 21.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Új Terminator Salvation gameplay videó, Fight Night Round 4: stílusok bemutató, új Tekken 6 render trailer, Ninety-Nine Nights 2: az első screenshotok, Final Fantasy XIII boss harc.

Terminator Salvation (PC, PS3, Xbox 360):

A Warner végre kiadott egy rendes gameplay videót az új Terminátor mozit kísérő játékhoz. A bemutató fókuszában a fedezékrendszer áll, ami remekül kihasználhatónak tűnik mindenféle helyzetben. A harcrendszer elnyerte tehát tetszésünket, várjuk a nyár eleji megjelenést.

                          


Fight Night Round 4 (PS3, Xbox 360):

Az EA box játékának új trailere az egyes küzdőstílusokat hivatott bemutatni:
"Egyetlen harc sem lesz ugyan olyan az új fizikán alapuló animációs rendszernek köszönhetően. Minden egyes ütésnek teljesen életszerű következményei lesznek."

                         
A játék nyáron landol a boltok polcain.

Tekken 6 (PS3, Xbox 360):

Nem szenved hiányt a Tekken 6 legújabb trailere "cool" látványelemekben az már biztos. A Namco megtehette volna, hogy kiad egy új gameplay videót, de lássuk be, akárhogy izmoznak, az nem lehetett volna ilyen „kúl” mint ez az FMV...

                         
A játék várhatóan ősszel jelenik meg a két vezető platformra.

Ninety-Nine Nights 2 (Xbox 360):

A Microsoft kiadta az első adag sceenshotot Tetsuya Mizuguchi és a Lost Odyssey társfejlesztőiként is ismert Feelplus játékához, a Ninety-Nine Nights 2-höz. A hack&slash játék új epizódja határozottan darkosabb beütésűnek tűnik, mint elődje. Ígéretük szerint a harcrendszeren is sokat csiszolnak majd, ami lássuk be jócskán rá is fér a Ninety-Nine Nights-ra.


A játék még idén kijön Japánban, hogy hozzánk mikor jut el, még nem tudni. A képgaléria letöltéséhez katt ide.

Final Fantasy XIII (PS3, Xbox 360)

A nemrég napvilágot látott FF videókhoz most csatlakozik a folytatás is, amiben Snow és csapata egy Behemoth-nak esnek neki.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!