iPon Hírek

Képek a Lenovo érintős mini netbookjáról

Dátum | 2009. 03. 17.
Szerző | Freeman07
Csoport | NOTEBOOK

A Lenovo új, dizájnos termékéről kerültek ki először kémfotók, majd hivatalos képek az Internetre. A vállalat magyarázata szerint nem új fejlesztésről van szó.

Még a múlt héten szivárgott ki pár rossz minőségű fotó egy apró Lenovo hordozható gépről, amivel vélhetően a Sony Vaio P-nek akarna konkurenciát állítani a kínai cég. Azonban Johnson Li, a Lenovo pekingi Innovációs Központjának a vezetője tisztázta a helyzetet: egy két éves kísérleti fejlesztésről van szó.


A Pocket Yoga névre elkeresztelt eszköz tulajdonképpen egy kisméretű notebook, ami összehajtva akkora mint egy nagyobb pénztárca, így akár a zsebünkben is könnyen elférhet. A vállalat tervezői erre a méretekre törekedtek, el is nevezték az eszközt a "legkisebb zsebnotebook"-nak. A Pocket Yoga teljes mértékben bőr borítást kapott, és kétféle helyzetben képes üzemelni. Normál szögben egy laptopként lehet használni a billentyűzetnek köszönhetően, ha 360 fokban kinyitjuk, akkor pedig egy tábla PC-ként használhatjuk, ugyanis teljes mértékben érintésérzékeny kijelzővel rendelkezik. Érdekes adalék, hogy az az öv, amit a készülék közepén látunk, az csak félállásban szolgál arra, hogy egyben tartsa a gépet. Ugyanis ha levesszük, akkor használhatjuk egérnek is.


Egyelőre nem tudni, hogy ezt a kísérleti fejlesztést mikor láthatjuk a boltok polcain, azonban minden bizonnyal nem fog többet várni a Lenovo a piacra dobással, ugyanis egy nagyon ígéretes termékről van szó. Rejtély, hogy ha két éve már kifejlesztették, akkor miért hever a fejlesztés polcon?


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.03.17. 09:57
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. bacsis
2009.03.17. 11:03
naggggyon jó!
itt az utódja a hp jornadámnak!
Remélem gyorsba kiadják...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!