iPon Hírek

Képeken az Optimus Elite

Dátum | 2012. 04. 03.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A kisebbik dél-koreai gyártó legfrissebb Android alapokon nyugvó okostelefonja egy kicsit csalóka névvel érkezik majd. Az Elite ugyanis semmilyen téren nem lesz kiemelkedő alkotás az eddig megjelent információk alapján. Vélhetően az alsó-középkategóriát fogja majd erősíteni ez a modell.


Az LG 3,5 hüvelykes, 320 x 480 (HVGA) felbontású érintőkijelzővel látta el a készüléket. A telefon lelke 800 MHz-en üzemel majd, és mivel nincs szó egyelőre az Android 4.0-ról (ICS), így sajnos a Qualcomm palettájának egyik legrégebbi chipkészlete lehet majd a burkolat alatt, az MSM7227T. Annyit lehet még tudni, hogy a hátlapon egy 5 megapixeles képek készítésére alkalmas kamerát találunk, amihez egy LED villanó is csatlakozik. Ezek alapján az LG gyakorlatilag megalkotta a saját Galaxy Ace-ét, ugyanis minden ismert specifikációjuk megegyezik. Persze látva a Samsung eszközének sikerét nem is csoda, hogy kipróbálják ezt a receptet.


A telefon elsőként a Virgin Mobile és a Spint nevű szolgáltatók kínálatában jelenik majd meg. Az árral kapcsolatban nem tudunk semmit, és az sem ismert, hogy mikor jelenthet meg az említett szolgáltatóknál. Európában már minden bizonnyal más néven tűnhet fel.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!