iPon Hírek

Késésben a King of Fighters 13

Dátum | 2011. 09. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Atlus USA bejelentése szerint késni fog a King of Fighters 13 verekedős játék megjelenése. Október helyett a játék az USA-ban november 22-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A briteknél (náluk a Rising Star Games a kiadó) is novemberre várható, de a pontos dátumot még nem tudni.

"A rajongók bizonyára csalódottak lesznek a késedelem miatt, de mi addig gondoskodunk róla, hogy a játék 15 éves történelme során ez legyen a sorozat legjobb darabja" – nyilatkozta az Atlus marketing igazgatója, Tim Pivnicny.

"A KOF rajongói nagyon sokat várnak ettől játéktól, ahogy mi is. Elköteleztük magunkat, hogy ez lesz minden idők legjobb KOF része, és minden erőfeszítésünk és erőforrásunk azt a célt szolgálja, hogy ebben támogassuk a fejlesztőt, az SNK Playmore-t."

Az alap kiadás dobozában a játékon kívül található még egy kétoldalas A3-as poszter (az egyik oldalán kép, a másikon a spéci mozgások listája), és egy művészeti album digitális formában. A borító kétoldalas, kifordítható.

Aki a briteknél rendeli meg a játékot, az ráadásként limitált kiadású zenei CD-t kap ajándékba, amely a King of Fighters történetének zenéit tartalmazza.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Ipadnak
2011.09.30. 15:55
Kit érdekel? PC-n már fél éve kint van és rongyra játsszuk full HD-ben...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!