iPon Hírek

Késik a Minecraft XBLA változata

Dátum | 2011. 10. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Microsoft Game Studios bejelentette, hogy a 2011 végére tervezett helyett csak 2012 tavaszán jelenhet csak meg a híres világépítgetős független játék, a MineCraft Xbox Live Arcade portja.

A konzolport játszható verziója november 18-19-én fog bemutatkozni Las Vegasban, a MineCon rendezvényen.

"Keményen halad a munka az Xbox 360-as verzióval, és elégedettek vagyunk a tempóval" – írták a Mojang honlapján. "A játék dizájnere, Daniel Kaplan szoros együttműködésben dolgozik a portért felelős 4J csapatával, együtt koordináljuk Notch dizájn döntéseit. Szeretnénk megtartani az eredeti PC-s verzió által nyújtott játékélményt, ugyanakkor gondoskodunk róla, hogy illeszkedjen az új platformhoz is."

Az alkotó, Marcus "Notch" Persson korábban arról nyilatkozott, hogy az XBLA verziónak radikálisan átdolgozott kezelőfelülete lesz, hogy az együttműködés zökkenőmentes legyen az Xbox kontrollerrel. Notch elégedett volt a 4J Studio hozzáállásával, szerinte nagyon tehetségesek, és a hozzáállásuk is kitűnő.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Capritain
2011.10.29. 09:31
Most komolyan, srácok, mondjátok már el nekem, hogy ebben mi a jó gém, mert kipróbáltam és nagyon nem fogott meg. Rosszul csináltam valamit...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!