iPon Hírek

Késik az új Gothic játék

Dátum | 2009. 08. 19.
Szerző | Chocho
Csoport | JÁTÉK

A JoWooD epikus szerepjáték szériája immár 2001 óta a piac meghatározó szereplője, és nemrég még úgy tűnt, hogy az új, ArcaniA - A Gothic Tale címet viselő negyedik epizód még idén a boltokba kerül. Most azonban változott a helyzet, a JoWooD ugyanis elhalasztotta a játék megjelenését a jövő évre.

Nem rossz, nem rossz... de vajon elég lesz a Risen ellen?
A lépés a kiadó szerint azért volt szükséges, hogy némi extra idő és anyagi ráfordítás segítségével 2010 egyik legjobb játékát készíthessék el. Ez persze azt is jelentheti, hogy az ArcaniA annyira alul teljesített a cég szerint, hogy inkább adtak időt a csapatnak játékot farigcsálni belőle. Akárhogy is, az ArcaniA legnagyobb ellenfele, a Gothic sorozat első három részét jegyző Phirana Bytes Risen című RPG-eposza rendíthetetlenül menetel az októberi megjelenés felé, így ha a JoWooD nem akarja, hogy egykori cimborái pipálják le, oda kell tennie magát. A Risen egyébként a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky-t  is jegyző Deep Silver keze alatt kerül forgalomba PC, Playstation 3 és Xbox 360 platformokon.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. horvathimr...
2009.08.20. 08:25
VISSZA A HIRHEZ

amikor először láttam a Risen-ről trailert/videót, egyből azt gondoltam, hogy az egy gothic-klón, nem más. én személy szerint a gothic 4-et jobban várom, mint a Risen-t. Szerintem a Risen csak egy újabb szimpla szerepjáték lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!