iPon Hírek

Késni fog a GeForce 9800 GX2?

Dátum | 2008. 02. 27.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az NVIDIA új videokártyáinak érkezésével kapcsolatban az elmúlt hetek során számos pletyka látott napvilágot, ezek között néha egy-egy csúszásról is lehetett olvasni. Most ismét úgy néz ki, hogy csúszás várható, ám ezúttal az Nvidia két gpu-val felvértezett erőművének megjelenése került veszélybe, a források szerint driver problémák miatt jelenik meg majd később a várva várt kártya.


Néhány héttel ezelőtt a GeForce 9800 GX2 megjelenését februárról március 11-ére halasztották, ám akkoriban különösebb indoklást nem kaphattunk a késés pontos okával kapcsolatban. Egyes jól értesült, de nem hivatalos források szerint most a március 11-ei debütálás is veszélybe került, ugyanis kisebb-nagyobb gondok vannak az Nvidia új két GPU-val felvértezett kártyája körül. A jelenlegi információk szerint a kártya várhatóan csak március 18-tól válik elérhetővé a nagyközönség számára.

A késés ellenére a források bizakodóak: reményeik szerint a jövő héten kezdődő CeBit-en azért viszont láthatunk egy példányt a GeForce 9800 GX2-ből, ám ha tényleg igazak a driver problémákkal kapcsolatos híresztelések, akkor az újdonságot a CeBit keretein belül még nem fogják nyilvánosan tesztelni.


Korábbi hírünk a GeForce 9800 GX2-vel kapcsolatban:
GeForce 9800 GX2: órajel információk

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. J.o.k.e.r
2008.02.27. 23:11
Jaja, nagyjából ennyi.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!