iPon Hírek

Kész a Vista és Server 2008 SP2 RC

Dátum | 2009. 02. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | SZOFTVER

Nemrégiben a TechARP kollégái arról számoltak be, hogy a mai nap folyamán megjelenik a Windows Vista és a Server 2008 operációsrendszerek második szervizcsomagjának kiadásra jelölt változata, amely RC, azaz Release Candidate jelöléssel bír. A jóslatok beváltak, ugyanis a Microsoft a béta tesztelő felhasználók számára már elérhetővé tette a két új javítócsomagot.

A Microsoft ugyan hivatalos információkat nem adott azzal kapcsolatban, hogy a Windows Vista és a Server 2008-as rendszerekhez készített SP2-es csomagok pontosan mikor jelennek meg, de az már régóta tudható, hogy az újdonságok valószínűleg az idei év áprilisában vagy májusában debütálhatnak.


"Folyamatosan kapcsolatban állunk partereinkkel és a tesztelést végző felhasználókkal a szervizcsomag fejlesztésének ideje alatt, de a vásárlók és a partnerek visszajelzéseit is ellenőrizni fogjuk, mielőtt meghatározzuk a szoftver kiadásának dátumát." fejtette ki a Microsoft egy közleményben. "A Windows Vista és Windows Server 2008 SP2-vel kapcsolatban hamarosan további információkat is megosztunk, a csomag végleges változatának megjelenését 2009 második negyedévére időzítjük."

Ez idő alatt a Windows 7 fejlesztése szintén szépen halad. A nem hivatalos információk alapján úgy tűnik, hogy a Windows 7 kiadásra jelölt verziója akár még a hónap vége előtt elkészül, a pletyka szintű hírek alapján február 27-ére várják a szoftver Release Candidate kiadását. A Windows 7 esetében ez az egy RC változat jelenik majd meg, a következő kiadás már a végleges, hivatalos termék lesz, amelynek pontos érkezésével kapcsolatban egyelőre csak találgatások vannak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.02.20. 16:09
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. FoAMDFun
2009.02.20. 17:39
A windows 7-ről szóló pletykának nagyon örülnék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!