iPon Hírek

Készül a City of Heroes 2? (UPDATED)

Dátum | 2010. 04. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

UPDATE

Az NCsoft örömmel reagált a tegnapi hírekre: "A City of Heroes egy virágzó franchise és továbbra is a világ legnépszerűbb szuperhősös MMOja! Egyelőre még nem árulhatunk el semmit a City of Heroes 2-ről, de nagyon büszkék vagyunk a COH sikerére és alig várjuk, hogy tovább szélesíthessük a franchise-ot."

A kiadó hozzátette, hogy az első rész új kiegészítője, a Going Rogue várhatóan júliusban érkezik!


Az ismert szuperhősös MMORPG, a City of Heroes úgy néz ki hogy kap egy folytatást. A következtetést a Superannuation jelentéséből vontuk le, mi szerint az NCsoft még múlt héten levédte a játék nevét.

Persze lehet, hogy csak a távoli jövőre biztosították be magukat, de a tény akkor is ott lóg a levegőben. A City of Heroes egyébként 2004 óta fut Amerikában és 2005 óta Európában. Így mondhatjuk, hogy már öregecske és nem utolsó sorban ott van az a tény is, hogy nem ő az egyetlen superhero MMO, hiszen ott van a szintén Cryptic Studios által fejlesztett Champions Online, de a Sony Online Entertainment szárnyai alatt készülget a DC Universe Online is.

A City of Heroes ettől függetlenül hamarosan (néhány hónapon belül) újra bővül, az új kiegészítőről már írtunk korábban (Going Rogue). Az expanzióval érkező újdonságok közül az egyik lefgontosabb, hogy oldalt tudunk váltani, de természetesen érkeznek új helyek, tárgyak, küldetések és minden egyéb amit egy MMO kiegészítőtől elvárhatunk.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Gatee
2010.04.06. 21:13
Hát engem sem a grafikájával sem a játékmenetével nem tudott megfogni pedig nagy MMO fan vagyok. Talán a 2 jobb lesz, bár én inkább a DC Univershez fűzök reményeket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. tibszi
2010.04.06. 23:13
hát nem egy lineage2 az biztos
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!