iPon Hírek

Készül a Dead Rising 2

Dátum | 2009. 02. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Capcom megerősítette a zombi lövöldözős Dead Rising folytatásának eljövetelét.

A második rész néhány évvel követi majd az első epizód eseményeit. A dolgok pedig nem alakultak túl jól, nem sikerült megfékezni a vírust, és az elterjedt az egész USA-ban.

A fejlesztők ígérete szerint a Dead Rising 2 egy egészen új szintre hozza majd a szériát, zombik ezreit zúzhatjuk majd szét. Lesz benne egy külön kis szerencsejáték paradicsom, Fortune City, amit bejárhatunk, valamint számos új tárgy, melyeket halálos fegyverként használhatunk.

A játékot az eredeti Dead Rising team segítségével (beleértve Keiji Inafune-t) a kanadai Blue Castle Games stúdió fejleszti, akik például a The Biggs nevű baseball játékot is készítették.

A zombiöldöklés kifizetődő móka, bizonyára a Dead Rising 2 is jól megállja majd a helyét a piacon. Gondoljunk csak bele, ott a Left4Dead, Resident Evil 5, House of the Dead és most fog megjelenni az Onechanbara, ami egy igazi kis gyöngyszem lesz… De erről majd később.  A DR2 megjelenésének időpontját még homály fedi, a platformok viszont biztosak: PC, PS3, Xbox 360.

                            

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. nikekolok
2009.02.10. 17:42
igen igen ezaz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Vardar
2009.02.10. 22:25
Absztrakt videó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. charpy
2009.02.11. 15:38
Ebből a videóbol nem sok dolgot lehetett látni, inkább csak kiváncsiság fokozó akart lenni, bár nem érzem, hogy húde felturbózott volna az élmény
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!