iPon Hírek

Készül a Jade Empire 2?

Dátum | 2011. 04. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Lehetséges, hogy több minden lapul a BioWare-nél, mint amennyit mutat és már dolgoznak a Jade Empire folytatásán. Egy ex-alkalmazott állítása szerint dolgozott a Jade Empire 2-n 2006 és 2007 között.

Rafael Brown, aki most projektvezető az id Software-nél, adott egy listát azokról a játékokról melyeken az elmúlt években dolgozott és ott a következő formában volt megtalálható: "Jade Empire 2 (360/PS3/PC). Említette még a True Crime 3-at és 4-et, a Gun 2-t és a Nintendós Thunder Rallyt.

Az egy év, amit a BioWarenél töltött 2006 és 2007 közé esik, a Mass Effect és a Dragon Age: Origins kijövetele előtt és azt megelőzően, hogy a fejlesztő csatlakozott volna az EA-hoz. Brown egyáltalán nem említette, hogy ekkor hol tartott a projekt.

A BioWare és Mike Laidlaw elég ködösen beszélt egy esetleges folytatásról, mindössze annyit mondtak, hogy természetesen náluk minden jog a játékra vonatkozóan, az ő szellemi termékük és szívesen folytatnák majd egyszer. Remekül lefektette egy ősi kínára hajazó fantasy világ alapjait és meglehetős sikereket ért el, lehet köré hosszú távon építkezni...

"Idővel majd meglátjuk."

Jade Empire 1 trailer/intro:

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. gezu1025
2011.04.14. 17:28
Az első részésről sajnos csak nem régen szereztem tudomást, és miután lelkileg megbékéltem a graffal és a rengeteg beszélgetéssel nem volt hajlandó tovább menni 1,5 óra játék után egy bizonyos résznél win7 64 biten Pedig szívesen játszanám. Ami ennél fájobb az az, hogy a kotor 1/2 sem megy rendesen win7-en, pedig végigjátszanám, főleg az 1-et sokadjára is.


Ami a ketőtt illeti? Ami BioWare az jöhet, meglessük
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Giggsy
2011.04.14. 17:29
Nem volt egy rossz játék, szerintem jó lenne ha folytatnák. Azért persze nem érte el a Baldur's Gate, vagy a Dragon Age, Mass Effect páros szintjét, de a maga nemében élvezhető volt és hangulatos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. gezu1025 Giggs...
2011.04.14. 17:33
Ha már ennyire soroljuk a BioWare termékeket akkor a legjobbat és a személyes top1 gamemet ki ne hadjuk már. KOTOR 1

Nálam az még mindig egy szinttel minden fölött áll.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. ByrDer
2011.04.14. 18:07
Az én személyes kedvencem is a KotOR, és örülök hogy lesz jade empire 2 (ha lesz..). Bár a dragon age 2 után, már igencsak szkeptikus vagyok a mai BioWare-rel szemben.

Ha a nemrég megkezdett új tendenciáikat folytatják, a Mass Effect 3 lesz az utolsó bioware játék amit veszek, és azt is csak azért mert túl jó és grandiózus sztorit kezdek meg ME1-el, ahhoz hogy lemaradjak a végéről, bármit is követnek el a játékmenettel meg a tartalom mennyiségével és minőségével, meg úgy általában az RPG műfajjal...

Aki régóta BioWare fan az tudja mi ez a folyamat amiről beszélek. Mélyebben inkább nem megyek bele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. gezu1025 ByrDe...
2011.04.14. 18:20
Egyfelől felháborító ez a folyamat ami az RPG-kel történik másfelől viszont fejlődés.
Mert ha az ember csak a Mass Effect-eket nézni akkor ott érezhető a 2. részre a harc javulás, a játékmenet fejlődés, de ugyanakkor hiányoznak az igazán hosszú, komoly párbeszédek, a történetek, a kultúrák, persze ezek meg vannak a nem tudom milyen adatbázisban, de mégsem olyan ott elolvasni az aszári kultúrát mintha valaki elmondja.

A valódi rpg elemek is eltüntek ami csak félig baj, mert engem kifejezetten idegesít (és nem attól lesz valami RPG) hogy minden hulla után 436435 db értelmetlen itemet ki lehet szedni, de valami azért nem árt.

Mind1 csak remélni tudom, hogy a mass effect 3-al visszatérnek az értelmes RPG elemek a hihetetlen akció elemek mellé, visszatér a történetmesélés és létrejön egy csodálatos program
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. YuGabe
2011.04.14. 20:05
Ez olyan kacsa, hogy arra nincsen értelmes szó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. uristen
2011.04.18. 15:30
gezu1025

A Knights of the Old Republic -bol csinalhatnanak egy 3. reszt. En egy kiskolyokkel kezdenem (14-15 eves) es a jatek soran mindig none kicsit. A kozepenel meg donthetnel, hogy mi leszel: Jedi, Sith, Katona, Orvgyilkos stb., mert ez, hogy mind a 2 reszben Ero hasznalo voltam, mar unom. Vagy egyszeruen nem is erzed az erot, egyszeru ember leszel, es ugy olsz meg egy Sith-et a vegen, taktikaval, tobb emberrel. Ha megis tobb ut valaszthato itt se a Jedi legyen a legerosebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gezu1025 urist...
2011.04.18. 16:05
Szerintem elgondolkoztak egy 3. részen a BioWarnél és végül egy MMORPG mellett döntöttek, majd kiderül milyen lesz, én mindenestre várom, mert nem ártana végre egy igazi MMORPG a világnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!