iPon Hírek

Készül a Life is Strange 2

Dátum | 2017. 05. 19.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

A Life is Strange fejlesztője, a DONTNOD Entertainment rövid videót tett közzé, melyben megköszönték a rajongóknak a játék iránt tanúsított lelkesedést és támogatásukat. A Twin Peaks által inspirált kalandot több, mint hárommillióan vásárolták meg, mi is nagyszerűnek találtuk annak idején. A videó végén aztán a három úriember bedobta a legfontosabbat: új Life is Strange készül.
Ahogy a felvételből kiderül, a második szezonon már 2016 januárja, vagyis a Life is Strange dobozos verziójának megjelenése óta dolgoznak, tehát nagyjából másfél éve. Sajnos bővebb információkat nem osztanak meg velünk, azt sem tudni, mikor lesz újabb hír - talán az E3 jó helyszín lenne ilyesmihez. A Life is Strange kellemes meglepetés volt a korábban a Remember Me-ről ismert DONTNOD-tól, epizodikus felépítése és az egyes részek megjelenése közötti időben terjedő beszámolók hatására folyamatosan nőtt a játék rajongótábora. A stúdió a második szezon mellett továbbra is dolgozik viktoriánus vámpírjátékán, mely a tervek szerint idén jelenik meg.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. JohnnyAwes...
2017.05.19. 09:49
Egyrészt ez kellemes hír, mert meglepően élveztem az első részt és tényleg magával ragadott a történet, másfelől úgy érzem (többé vagy kevésbé) csalódni fogok, mert valószínűleg újra bele akarnak erőszakolni a történetbe egy barátságot, kötődést valakihez, de most a semmiből, esetleg előkerülnek új képessségek? Remélem nem csak azért kezdtek el a második részen "dolgozni" mert jól ment az első rész eladása, az ilyen pénz utáni hajsza szüli a legrosszabb fejlesztéseket. De eddig 2 játékukkal volt alkalmam találkozni, és egyikben sem csalódtam, szóval így vagy úgy, de én várom már a folytatást.

Btw, jó lenne ha mentés importálás alapján lehetne kezdeni a 2. részt, hogy azért legyen valami következetesség a játék világban, ne merüljön feledésbe az összes döntés a múltból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Tyrel
2017.05.19. 10:31
Régen, még az 5. fejezet megjelenésekor ill. a sztori lezárásakor, amikor nyakukba zúdult a rajongók "folytatást akarunk MOST!" áradata, akkor azt mondták hogy lehet hogy fogják folytatni, de ha igen valószínűleg egy teljesen más történet lesz.
Mint egy epizódikus sorozat, nem kötődne szorosan az első részhez ill. nem azt folytatná, hanem új karakterek, új helyszín, új minden...

Sztem először jó lenne megtudni hogy ehhez most hogyan állnak hozzá, mert én jobban örülnék ha a jelenlegi karakterekkel folytatnák, de ahhoz meg ugye el kéne dönteni melyik a canon ending... legalább is nem hinném, hogy bevállalják hogy az 1. rész 2 befejezése miatt a 2. gyakorlatilag 2 különálló történetszálat visz tovább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. scdlsc
2017.05.19. 13:51
Nekem az eleje eléggé rinyálós tinitörténetnek érződött, de aztén egész jó lett. 5 eurót megért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. spdrfx Johnn...
2017.05.19. 14:58
ennel a jateknal mentest importalni?! DD
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!