iPon Hírek

Készül a Puzzle Quest 2

Dátum | 2009. 11. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Infinite Interactive már javában készíti a Puzzle Quest 2-t, tudhattuk meg egy, a GamePro magazin januári számához készített teaserből. Ebben az újságban fogják elsőként bemutatni a játékot, már ha nem számoljuk a mai kis felvillanást.


Az egyetlen kézzelfogható anyagunk a játékról egy darab nagyfelbontású screenshot, de így előzetesen ez is valami. Szerencsére azért ez is sokat mond a folytatásról. Hál’ istennek elfelejtették a Galactrixos rémdrámát és visszanyúltak a gyökerekhez, fantasy környezet és a megszokott formájú tábla, ahol még egy kis tervezésnek és gondolkodásnak is van helye. A különböző színű manák, és az ellenséget közvetlenül sebző koponyák ismerősek, a vaskesztyű szimbólum magyarázata viszont várat magára a magazin megjelenéséig.

Megjelenési dátumról és platformokról egyelőre még nem esett szó, de az első részből kiindulva valószínűsítjük, hogy újfent megjelenik szinte mindenhol (Nintendo DS, PlayStation Portable, Xbox 360 (XBLA), Wii, Microsoft Windows, Mac OS X, PlayStation 2, PlayStation 3, Mobile phones, iPhone OS). Remek vigasz lesz ez azoknak, akiknek kihullott a hajuk a Galactrixos ugrókapuhackelés közben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!