iPon Hírek

Készül a Red Dead Redemption

Dátum | 2009. 02. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Rockstar bejelentette a Red Dead Revolver folytatását, a Red Dead Redemptiont, mely 2009 őszére várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

Az első rész még 2004-ben jelent meg PS2-re és Xbox-ra, szóval időszerű a folytatás a kellemes kis spagetti westernhez (tarol a Vadnyugat az utóbbi időben, először Juarez hívogat, most meg...). A játék nyílt világú lesz és a Rockstar saját motorját, a RAGE-et (Rockstar Advanced Game Engine) fogja használni, amivel a GTA IV-ben is találkozhattunk.


A kiadó úgy írja le a játékot mint egy "Western eposzt, mely a 20. század fordulóján játszódik, ahol a törvényt nem ismerő kaotikus Vadnyugat már kezdi beadni a derekát a terjeszkedő kormányi fennhatóságnak és az iparosodás korának".


Föhősünk egy John Marston nevű törvényen kívüli, aki a frontvonalon lévő városok és egyéb helyek között kószál és nem meglepő módon lépten nyomon tűzharcokba keveredik. Csak úgy mint a GTA-ra, erre is jellemző lesz a folyamatos, változatos akció.


Az eredeti játékot még Sergio Leone munkássága inspirálta. Volt Bullet Time stílusú része is (csak itt "Dead Eye"-nak hívták), amely segítségével Clint Eastwood módra egyszerre több ellenfelet is leszedhettünk. Emellett volt azért benne rendes duel is (ahogy sok más is).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. Svindler
2009.02.04. 18:35
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nikekolok
2009.02.04. 18:45
most, hogy van boxom várom már
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!