iPon Hírek

Készül a Torchlight folytatása

Dátum | 2010. 08. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Runic Games bejelentette a Torchlight II-t, a tavalyi év Diablo klón akció-RPG-jének a folytatását. A játék kizárólag digitális úton lesz megvásárolható jövő tavasztól.

Az előző részhez képest a kooperatív játék lehetőségének megléte lesz a legjelentősebb újdonság. A Torchlight II peer-to-peer rendszer segítségével dob majd be minket egy közös játszótérre barátainkkal, hogy a végtelenségig farmolhassuk a random generált külső és belső területeket. Játékos szám limitet egyelőre nem említettek.

Lehetőségünk lesz benne saját karaktert generálni, kiválaszthatjuk a nemet, kinézetet és kasztot is. Ha már itt tartunk az előző részhez képest bejön még egy karakterosztály, és ismét magunk mellé vehetünk egy állat segítőtársat, ami velünk együtt kapja majd a szinteket. A nyugdíjazás is benne lesz a játékban, ez lehetővé tette, hogy magas szintű karakterünket a polcra rakjuk porosodni, hogy ezáltal előnyökkel áldja meg az újonnan születetteket.

Ezen kívül felfrissítették még az interfészt, a modok készítésének lehetőségét pedig meghagyták. Torchlight tesztünkhöz katt ide.

A horgászat is megmarad...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

11. twollah
2010.08.04. 23:11
Egy baj volt a jatekkal, hogy egy ido utan nagyon unalmasa valik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Parano1d
2010.08.05. 06:38
Csak azért volt sikeres szerintem, mert hiánypótló játék mostanában. A Sacred II -ota nem jelent emg normális H&S. A Dio3-at várja úgyis mindenki, ha előtte adják ki, akkor talán megint bejön a számításuk, ha nem, akkor halálra lesz ítélve...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Humbuk
2010.08.05. 07:27
Azért két dolgot elfelejtettél Parano1d.

Kis költségvetésű a game és rendszerigénye sem éppen az eget verdesi. Könnyen eltudom majd képzelni, hogy megfér majd a dió3al. (Ha végre sikerül majd kiadni)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Azrael
2010.08.05. 07:33
Főleg, ha elég olcsó lesz, akkor simán elképzelhető. Szerintem meg Sacred 2-nél nem lehet unalmasabb. A Sacred 2 pozitív tulajdonságai abban kimerültek, hogy a Blind Guardian csinálta a főcímet, meg hogy elég jó volt a grafikája - szerintem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Parano1d
2010.08.05. 11:07
Nem azt írtam, hogy a Sacred 2 jó játék, hanem azt, hogy az utolsó említésre méltó játék a műfajban, (saját vélemény, hogy azért a trochlightnál így is sokkal változatosabb). A kis rendszerigény sem feltétlenül mentség, ha nagyon keresgélnék a régi játékok között is találni változatosabb, és kis gépigényűeket hasonló stílusban, és azok már olcsók is.
Nagyjából ez a véleményem az "azért rossz játék, mert kis költségvetésű" hozzáálláshoz. Lehet rövid, és koppintás is, lehet csúnya is, de unalmasnak nem feltétlenül kellene lennie. És ez volt az első rész legnagyobb hibája szerintem. A multi meg a másik, de ezt most részben orvosolni fogják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Xenio
2010.08.05. 13:22
Nem tudom, hogy miért ajnározza mindenki a diablót... sztem semmivel nem lehetett többet csinálni benne,mint ebben....sőt. Aszem pályánként volt benne 6 küldi,és az ég egyadta világon semmit nem lehetett benne csinálni, mint nyomkodni a bal klikket...sztem a Torchlight sokkal szórakoztatóbb és tovább is kötött le,mint a diabló..de izlések és pofonok,ez csak az én véleményem
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Parano1d
2010.08.05. 14:31
Én inkább megfordítanám a dolgot, ebben nem lehet semmivel sem többet csinálni, mint a Dio2-ben, sőt a multiplayer hiánya, a sokfajta karakter is az mellett szól, aztán a tártgy szettek, a rúnák, és rúnaszavak használata, és még sorolhatnám, És azért szegény diabló már 10. életévét tapossa, szóval jócskán benne van a korban. Ha őszinte szeretnék lenne, szerintem a 10 évvel ezelőtti mércét sem képes ez a játék elérni. Az mondjuk tényleg szomorú, hogy más sokkal nagyobb költségvetésű játékokat is még mindíg a diablóhoz szokták(kell) hasonlítani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2010.08.05. 22:51
Könyörgöm hagyjuk már azt a diablo-t! számomra a Sacred volt az első HnS játék, majd miután megtudtam, hogy egy Diablo-klón, hát kipróbáltam. Bárki bármit mondhat, játékélményben a diablo egy _rossz_ játék (kihangsújoznám mai mércével!) mégis azért szeretik sokkal többen mint bármely más HnS-t mert 10éve a legjobb játék volt a műfajában, pont. A Sacred (1) hasonló recepten működött, csak sok extra dolgot belepakolta (ha már koppintanak, akkor adjanak vmi plust is ugye)

Majd kipróbáltam a Torchlightot is. Szerintem az a legobb játék jelenleg a piacon. Bárkit odaültetnénk a gép elé, aki soha nem játszot sem diablóval sem más ilyen műfaju játékkal, TUTI hogy a Torchlighttal játszana szívesen. Nem csak a grafika miatt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. kiskoller
2010.08.05. 22:54
a Torchlight pont hogy megpróbált _kevesebbet_ adni mint a diablo: kivették az összes fölösleges dolgot, sok váárost meg párbeszédet, és meghagyták a csak lényeges dolgokat. Játékélmény, stílus, modolhatóság.

én úgy emléxem hogy torchlight 2 MMO lesz, nem??? már rég elkezdték a fejlesztését, és a fórumokon mindenki azt irta hogy MMO lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. aryanis83
2010.08.06. 21:36
hmm..azért ne felejtsük ki a titan questet kiegészítőstül. annál élvezetesebb hns-sel azóta se játszottam, sőt grafiakilag máig se várok el többet egy ilyen gémtől..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Parano1d
2010.08.06. 22:19
Azzal az a problémám, hogy egy idő után játszhatatlanul nehézzé válik szerintem. Egyszerűen nincsen kiegyensúlyozva a játék. Özönlenek az olyan ellenfelek, akik 2 ütésből lenyomják az embert a 20.-30. pálya után.
A és még van ugye a Loki, ahol nagyon jól el vannak találva az ellenfelek, kellően összetett játék, 4 karakterrel, akik mind más játékélményt adnak. De abban meg a pályák/pályarészek szörnyen repetatívak egy idő után. Bár nekem még így is jobban bejött, mint a TQ. Viszont van mégegy pozitívum benne, amit eddig eggyetlen hasonló sem tudott, akit megölsz az hulla is marad, és ez nagy pozitívum szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!