iPon Hírek

Készül az a Fallout MMO...

Dátum | 2009. 11. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Interplay kiadott pár koncepciós képet a készülőben levő Fallout MMO-ról, csak hogy bizonyítsa, hogy nincs miért aggódni, fejlesztik a játékot. A képek megtekinthetők a hivatalos fórumon (amennyiben regisztrálunk) vagy letölthetők innen is.

A Project V13 létjogosultságát még a Bethesda kérdőjelezte meg, magyarázta Chris Taylor (Interplay), az eredeti Fallout játékok egyik fejlesztője. Ezzel a korábban beadott bírósági keresetre céloz, melyet az előbb említett cég azzal indokolt, hogy még 2004-ben felvásárolta a Fallout játékok készítésére vonatkozó jogokat. Ahhoz kétség sem fér, hogy a Bethesda igen jól hasznosította ezeket a jogokat, nyílván mindenki hallott a Fallout 3 sikereiről (most kapott arany Joystick-ot is).

Az Interplay minderre ellenperrel válaszolt, azt állítván, hogy ők csak az egyjátékos módban játszható játékokra vonatkozó jogokat adták oda nekik, az online folytatás lehetőségét megtartották maguknak. A csatározó kiadó nem sokkal korábban lépett kapcsolatba a bulgár Masthead stúdióval (Earthrise készítője, ami egyébként szintén egy poszt-apokaliptikus MMO) és szerezte meg őket az online szerepjáték fejlesztéséhez.

A képek nem rosszak, bár igazán izgalmas majd az lesz, ha screenshotokat kapunk. Ez viszont még a jövő zenéje. A perek minden bizonnyal visszavetették a teljes erőbedobással való fejlesztés megkezdésének időpontját. (korábbi híreinkhez katt: 2008, 2009)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!