iPon Hírek

Készül az Ace Attorney sorozat következő része

Dátum | 2012. 01. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte a Capcom Ace Attorney című sztárügyvédes sorozata, az ennek alkalmából rendezett eseményen bejelentették, hogy készül a sorozat ötödik nagyobb darabja. Platformokat és megjelenési dátumot még nem hoztak nyilvánosságra. A Capcom azt is elmondta, hogy az évforduló alkalmából újra kiadják az első három részt iPhone 4-re, iPad 2-re, később pedig Androidra is, egy speciális HD csomagban. A három játék, a Phoenix Wright, a Justice for All és a Trials and Tribulations mind nagyobb felbontású grafikával érkezik az eredetihez képest. Az első három fejezet ingyenes lesz, a további fejezetek Japánban 600 Yenbe (kb. 5 font) kerülnek majd, a teljes csomag ára 1200 Yen lesz. Azok, akiknek már megvan az első Phoenix Wright-os Ace Attorney, iOS-en átvihetik elmentett játékállásaikat a HD verzióba.

A nálunk kevéssé ismert, ám Japánban és az USA-ban igen sikeres sztárügyvédes sorozat a Capcom legnagyobb franchise-ai közé tartozik. Ezekben a kalandjátékokban egy védőügyvédet alakítunk egy, a japán igazságügyi rendszerre épülő, de fikcionális tárgyalóteremben és világban. Feladatunk, hogy nyomozás és az összegyűjtött bizonyítékok vizsgálata segítségével bebizonyítsuk ügyfelünk ártatlanságát.

Az eredeti Ace Attorney, amelynek Phoenix Wright volt a főszereplője 2001-ben jelent meg Game Boy Advance-ra, ennek három folytatása született, a legutolsóban Wright már mellékszereplő volt, és Apollo Justice vette át a stafétát. Miles Edgeworth, aki eredetileg rosszfiú volt egy külön sorozatot kapott. A játéksorozat alapján mozifilm is készült, melyet februárban mutatnak be Japánban. Ha Drámát! és vicces sérókat szeretnétek látni, feltétlenül nézzétek meg az előzetest.
 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. gabest
2012.01.31. 09:34
Mit lehet erre mondani, Objection!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. kullo1
2012.01.31. 18:45
Ez most tényleg 1 játék amiben "ügyvédeskedni" kell???Ehhez már tényleg beteg japán agy kell
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!