iPon Hírek

Készül az Infamous 2?

Dátum | 2009. 10. 14.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Gyűrűznek a pletykák a PS3 exkluzív third-person akciójáték, az InFamous folytatásával kapcsolatosan.

A lavinát David Sullivan színész indította el a Twitter oldalán a következő üzenettel: "Ma van az első szinkron/mocap (digitális mozgásrögzítés) meghallgatás egy videojátékhoz. Másra osztják Cole szerepét az Infamous-ben. Zúzni fogok!" - legalábbis a G4 esküszik rá, ugyanis azóta titokzatos módon eltűnt a bejegyzés az oldalról.

A színész tehát hasonlóan Jonathan Ross-hoz egyszerűen elszólta magát. Ezt követően azért még adott egy óvatos választ a felmerült kérdésre, hogy "Lesz-e akkor InFamous folytatás?". Azt írta rá, hogy "Nem vagyok biztos benne. Remek lenne ha lenne és én a része lehetnék."

A legutolsó ezzel kapcsolatos hozzászólásában megköszönte az érdeklődést és támogatást mindenkinek és megígérte, hogy szól, ha valami olyan hír birtokába jut ami nem személyes/titkos. Hát igen, valószínűleg nem kapott dicséretet a Sucker Punchtól és a Sonytól ezért a kis közjátékért.

A Sony egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, a hivatalos bejelentés még várat magára. Ráérnek, meglepetést már nem fog okozni, a kis kiszivárgott információval meg fel tudják mérni az érdeklődést a folytatás után, ha akarják.

                         


                                                                                        InFamous (első rész)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. MassKilla
2009.10.14. 22:55
VISSZA A HIRHEZ

kamunak tűnik...olyan mintha össze lenne vágva egy vid az előző részből...ráadásul, mintha egy-két vágás ismerős lenne az első rész trailereiből...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.10.14. 23:51
A videó az első részből van, de ez alá is van írva. A hírben írtam, hogy a második részt még be sem jelentették, így természetesen nincs róla semmilyen hivatalos anyag.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!