iPon Hírek

Készül az új Oddworld

Dátum | 2016. 03. 17.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Az Oddworld Inhabitants bejelentette, hogy készül a következő Oddworld-játék. Az biztos, hogy az Oddworld: Soulstorm néven készülő anyag az Oddworld: New 'n' Tasty folytatása lesz, ami pedig természetesen az eredeti Oddworld: Abe's Oddysee felújítása. Ez tehát azt jelentené, hogy a Soulstorm az eredeti folytatás, az Oddworld: Abe's Exodus felújított változata lenne? Nos, ezt egyelőre nem tudjuk, mert a hivatalos oldalon konkrétan nem beszéltek még erről a készítők. Az Oddworld atyja, Lorne Lanning ugyan azt mondta, hogy a Soulstorm egy "mélyebb, sötétebb és kegyetlenebb történet, amit korábban még soha nem tudtak elmesélni", ugyanakkor nem sokkal később azt is, hogy "a Soulstorm lehetőséget ad nekünk arra, hogy több húst megmutassunk az eredeti gerincről és csontvázról". Mindenesetre a sztori rövid leírása alapján azért mégiscsak arra következtethetünk, hogy valójában az eredeti Abe's Exodus egyfajta remake-jével van dolgunk: Abe legyőzte a RuptureFarms vezetőjét, a Molluck The Glukkon néven futó figurát, majd hirtelen azon találja magát, hogy 300 felszabadított mudokon társával együtt haza, élelem és víz nélkül marad. Végül a válaszhoz közelebb juthatunk a sajtóközleményből, ahol azt írják, hogy a Soulstorm az "eredeti történet" egyfajta "teljes felújítása, újraértelmezése", amihez felhasználják a modern narratív eszközöket, és persze a teljesen felújított grafikát és filmszerű lehetőségeket. Egyelőre képek és videók sajnos nincsenek, viszont az ígéretek szerint Abe kinézete alapos felújításon esik át. Ám ezt csak akkor fogják megmutatni, ha a játék hivatalos Twitter- és Facebook-csatornája elér egy bizonyos követői számot.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Freelancer
2016.03.17. 16:49
"Az Oddworld atyja, Lorne Lanning ugyan azt mondta, hogy a Soulstorm egy "mélyebb, sötétebb és kegyetlenebb történet, amit korábban még soha nem tudtak elmesélni""

Én bevallom, hogy sosem volt valami jó a memóriám, konkrétan amit nem írok fel, azt elfelejtem, de az Oddworld az nem egy kissé hülyécske hangvételű, vizuális gegekkel teli, bizarr-aranyos logikai platformer volt, amiben piszok könnyen meg lehetett ugyan halni igen grafikus módokon, de nem volt rá jellemző a darkulás? Csak mert ennek tükrében nem értem ezt a mélysötétkegyetlen-rebootot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.03.17. 17:18
Ez nem reboot, a reboot a New 'n' tasty volt még tavaly. Amúgy nekem is furcsának tűnik az irányváltás, de ki tudja, hogy még mi lehet belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Terror Freel...
2016.03.17. 17:29
Ugye rögtön azzal kezdődik az egész, hogy a fószer egy vágóhídon dolgozik, ahol is a repertoár éppen a saját fajtájával bővül, így menekülni kényszerül. Most ezt el lehet mesélni viccesen, meg horrorban is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester Terro...
2016.03.18. 09:29
Azt se felejtsd ki hogy a legnépszerűbb üdítőt is belőlük csinálják... Ezen felül össze van varrva a szájuk és szemük... A legcukibban előadott horror amit ismerek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!