iPon Hírek

Készül az új Resistance 2 DLC

Dátum | 2009. 03. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Sony bejelentette a legújabb letölthető tartalmat a PS3 exkluzív shooterhez, a Resistance 2-höz.


Lesz fizetős és ingyenes pakk is. Az ingyenes tartalmazza a Meltdown mód 2.0-t. Itt a cél, hogy irányításunk alá vonjuk a terepet, a nagyobb térképek legtöbbjén támogatott lesz ez a mód. Tartalmaz még egy keménykötésűeknek ajánlott kooperatív játékmódot is, a Superhumant. Kevésbe tapasztalt játékosoknak nem ajánlott vagy csakis egy profival egy csapatban, aki segíthet nekik szinteket lépni.

Akinek nem gond egy kicsit a pénztárcájába nyúlni némi tartalomért, azok letölthetik az Aftermath pakkot is. Ez behoz 3 új térképet, amik inkább nevezhetők kicsinek ugyan, de annál hangulatosabbnak ígérik őket. Az USA-ban 5.99 dollárért osztják majd, az európai árazásról egyelőre nem esett szó.

Az Insomniac emellett 6 új skinnel is megörvendezteti a játékosokat, darabonként 0,99 dollárért. Lesz egy Rachel Parkeres, egy Ravageres, néhány pedig egyénileg testreszabható lesz.

A fejlesztők azt is elárulták, hogy komolyan ki akarják venni a részüket a Nocturnal Initiative fejlesztéséből/feltöltéséből is, ami tulajdonképpen egy közös fejlesztői tapasztalat gyűjtemény, ahol mindenki megoszthatja a többiekkel legfrissebb eredményeit (pl.: víz renderelése PS3-mon). Ez igéretesnek hangzik, voltak már hasonló próbálkozások, mindenesetre rengeteg kezdő és haladó PS3 programozónak jelenthet majd nagy segítséget a jövőben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2009.03.26. 14:15
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!