iPon Hírek

Készül az új Star Wars: The Clone Wars játék

Dátum | 2009. 05. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A LucasArts megerősítette, hogy már készül a 'Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes' című játék, olyan képregény stílusú grafikával, mint az ismert 2008-as tévés rajzfilmsorozat és a tavaly szeptemberi Lightsaber Duels.


A játékot Wii-re és Nintendo DS-re készítik, de szó volt PC-s, PS3-as és Xbox 360-as változatról is. A LucasArts honlap szerint a játék várhatóan ez év szeptemberében kerül a polcokra. A Krome Studios által fejlesztett Republic Heroes-ban akár ketten is fénykarod ragadhatunk, és co-operatív módban Anakin Skywalker és Padawan Ashoka Tano szerepében vállvetve suhogtathatjuk a Wii motion controllert. Persze ha unjuk már a fénykardot, akkor ott a lehetőség, hogy a fejvadász Cad Bane bőrébe ugorjunk.

Nagyon reméljük, hogy ez az újabb próbálkozás jobban sikerül a Krome-nak, mert a Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels (Wii) borzalmas volt. (Valamint csak így zárójelben reménykedünk, hogy ha lesz szinkronos vagy feliratos változata a játéknak akkor nem kell azt hallgatnunk, hogy "Skysrác")

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!