iPon Hírek

Készülőben az Elemental: War of Magic

Dátum | 2008. 11. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Stardock bemutatta a legújabb PC játékát az Elemental: War of Magic-et. A Stardock, aki olyan díjnyertes játékokért felelős, mint a Strategy First-ös Galactic Civilizations, az Ironclad által fejlesztett Sins of a Solar Empire, illetve olyan ígéretes játék kiadása előtt áll, mint a Gas Powered Games-es Demigod, most így elsőre úgy néz ki, hogy kicsit mellényúlt.

A screenshotokat elnézve az ember nehezen tudja eldönteni, hogy a 'War of Magic'-nek "érdekes"-e a stílusa vagy csak egyszerűen bénán néz ki. No de ne temessük el néhány kép alapján, attól még lehet, hogy nagyszerű játékélménnyel rukkol majd elő (elvégre mégis a Master of Magic utódja...). A jétékot egyébként a Strategy First fejleszti.


Az Elemental: War of Magic világa nem túl meglepő módon tele van mágiával és ősi tanokkal. Nekünk, mint saját királyságunk uralkodójának, a célunk, hogy kiterjesszük hatalmunkat a mágia, a hadsereg, a diplomácia és a technikai fejlődés eszközeivel (na és persze kalandozással). A játék elején választhatunk ízlésünknek megfelelő birodalmat, vagy akár készíthetünk is magunknak.


A játék története dióhéjban annyi, hogy mi vagyunk az egyetlenek a birodalmunkban, aki képes mágiát áramoltatni bizonyos misztikus Mágia kristályokon keresztül, amelyek el vannak szórva a világban. Ezek a kristály darabok, amik a világ mágiájának forrásai, pedig egy óriási kataklizma megmaradt nyomai (egy évszázaddal korábban eszméletlen erős lények háborúztak és nem alakult jól... ). Mivel ezek az ősi erők már a múltéi, így egyedül az olyan "channeler"-ek kezében van a mágia mint mi, legyenek azok Emberek vagy Szörnyek.

A kutya kicsit hasonlít Amaterasu-ra az Okami-ból.. :)
A játékban számos multiplayer mód is lesz (skirmish-től állandó világig minden), támogatva lesz a modul készítés, a játékosok csinálhatnak térképeket, tárgyakat, szörnyeket, fajokat, technológiákat, varázslatokat, épületeket.

A béta 2009 második negyedévére várható, további információk a www.stardock.com –on, illetve a www.elementalgame.com -on.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Tyrel
2008.11.05. 20:09
vissza a cikkhez

SoaSE nem egy rossz játék, de ez konkrétan úgy néz ki mint valami Shareware progi... :/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Svindler
2008.11.05. 20:21
Grafikától függetlenül, annyi időt töltöttem a Master of Magic előtt, hogy remélem jó lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUNrobar
2008.11.07. 16:50
Ez tipikusan az a graf, amit csak videók alapján lehet reálisan megítélni..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2008.11.07. 17:44
Tomcsa tökéletesen tisztában vagyunk a Cell shadinges grafikával, ám ha csak a hasamra ütök rengeteg olyan játékot tudok mondani amiben szebben oldották meg, még régebbieket is.

Az viszont igaz, hogy ez mozgás közben lesz érdekes
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!