iPon Hírek

Két éve tudott az Apple az antenna-problémáról?

Dátum | 2010. 08. 10.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

Érdekes infómorzsa került elő az Apple berkeiből, miszerint a legújabb iPhone elhíresült antennaproblémáját már igen korán, még bőven a tervezés időszakában (2008-ban) észlelték és írásos formában is rögzítették.

Még érdekesebb azonban, hogy a jelek szerint ennek ellenére nem tettek az ügyben semmit, pedig ekkor még bőven lett volna idejük megfelelően módosítani a terveket a hiba kiküszöbölése érdekében.

További figyelemreméltó tényező, hogy ez a hibajelentés már jóval azelőtt megszületett, hogy felvették volna azt a Mark Papermaster mobil-hardverfőnököt, akit nemrégiben állítólag épp az antenna-ügy miatt bocsátottak el; ezek szerint mégsem (csak) az ő hibája volt, de kellett egy bűnbak.

Az Apple pedig láthatólag megúszta a "botrányt", mert bár nagy volt a felháborodás az antenna-ügyben, az iPhone 4-eladások ettől függetlenül megőrizték a lendületüket. Talán a januárra rebesgetett új, CDMA-s készüléknél már orvosolják majd ezt a problémát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Megmondom
2010.08.10. 14:49
"Talán a januárra rebesgetett új, CDMA-s készüléknél már orvosolják majd ezt a problémát."
- Az már milyen jó lesz nekünk itthon...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Supra
2010.08.10. 15:48
Persze, ebből is látszik, ész nélkül vesznek minden sz@rt az emberek, csak divat legyen... Nem baj, ha nagy ívben tesznek rájuk, szembe köpik őket, de most ilyet kell venni, mert mindenki szerint ez a menő.
Ez pontosan addig fog tartani, amíg komolyan nem lesz divatos a kút széléről meg az épületek tetejéről való leugrálás. Rögtön lesz 5.8 milliárt humanoid, akik ugyan puszthumusz, de annál megérdemeltebben kapják meg a Darwin díjat :-)

Elnézést ha valakit megbántottam volna, vitát sem akarok nyitni, csak ez egy "divatos" jelenség, ami nem csökkenti a dolog rettentően visszataszító voltát...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. axe
2010.08.10. 16:19
Nem csak ez a "divat buzulás" hanem úgy alapjaiban érdekesek a fiatalok többsége. 16 vagyok lassan 17 de szerencsére a kivételbe tartozom. Ha tényleg PDA-t akarnak venni, akkor szerintem az nem a szifon telefonnál kezdődik. Meg a telefon elveszti a telefonálási képességét....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Stukker198...
2010.08.10. 18:06
Szívemből szólt Supra kolléga!!!
Annyival azért kiegészíteném a dolgot,hogy azért designban és op.rendszerben ott van az Apple...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. David08
2010.08.10. 23:43
Ezek már inkább ilyen multifunkcionális készülékek aminek egy kisebb opciója az hogy lehet rajtuk telefonálni. Régen az pedig az mp3 lejátszás volt a plusz lehetőség... Erre lehet mondani hogy fejlődik a világ.. kérdés hogy jó-e ez a fajta fejlődés. De végülis nincs baj ezekkel a készülékkel, amíg lehet kapni sima telefont.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. dcyborg
2010.08.11. 19:16
Az Apple cuccokra amúgy is magasról teszek !!!!!!!!! Amit már jól megszoktam az ilyen gépeken egyik sem fut, és nem azért mert elavult a program hanem mert az apple mindent úgy csinál hogy csak az övé fusson rajta, na az ilyenre mondom én hogy DU.JA fel magának
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. k3l3r0n
2010.08.12. 13:08
Papermaster mobilos vonalon volt? Nem cpu?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Naranek
2010.08.16. 21:36
Jaja, hisz az iPhone 4-et már 2 éve tervezik…
Blikket olvasunk, vagy mi a fene?

Antenna probléma, hát persze…

http://www.youtube.com/watch?v=b1h1HnMs1p8
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!