iPon Hírek

Két fontos tagja távozott a BioShock Infinite csapatának

Dátum | 2012. 08. 09.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Végleg búcsút mondott a BioShock Infinite csapatának és egyben az Irrational Gamesnek is Tim Gerritsen és Nate Wells. Mindkét fejlesztő vezető beosztást töltött be a csapatban, Gerritsen termékfejlesztési rendezőként, Wells pedig művészeti rendezőként dolgozott a játékon. Kettejük közül Wells távozása jelent igazi nagy csapást a cégnek, hiszen ő veteránnak számított az Irrationalnél, 13 évet töltött a náluk, és egyike volt az első BioShock játék kiemelkedő művészeti stílusáért felelős nagy elméknek. Lehetséges, hogy Wells a Naugthy Dog csapatához csatlakozik, LinkedIn profilján rövid ideig feltűnt a cég neve a 2012-es munkáltatói között.

Az Irrational főnöke, Ken Levin Twitteren is megerősítette Wells távozását, és bejelentette, hogy az eredeti BioShock művészeti rendezője, Scott Sinclair foglalja el a megüresedett posztot. Szerinte jó kezekbe került a játék, és már alig várja, hogy megmutathassa a nagyközönségnek. "Mutasd meg, mit tudsz, SINC" – írta.


Úgy néz ki, erre várnunk kell, a játék nem szerepelt az idei E3-on, és a hamarosan megrendezésre kerülő Gamesconon sem fogja képviseltetni magát. A BioShock Infinite-et 2010-ben jelentették be, és a tervek szerint idén októberben kellett volna megjelennie, ám ezt az eseményt 2013 februárra halasztották, hogy elvégezhessék a végső simításokat, és esetleg olyan extrák is belekerülhessenek, mint a multiplayer.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!