iPon Hírek

Két Saints Row: The Third kiegészítő érkezik

Dátum | 2012. 05. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Saints Row: The Third Steelport Gangs Pack kiegészítője 6 új ruhát tartalmaz, segítségével Morningstar katonának, vagy Luchador specialistának álcázhatjuk magunkat, kipróbálhatjuk a Decker cyberpunk stílust és kihozhatjuk bensőnk rejtett zugaiból az ott rejtőző gótot. Bűn ronda mind, de csak 2,99 dolcsiba/240 MS pontba kerül Xbox Live-on, PSN-en, Steamen és OnLive-on.

"Szötét és vihalosz éjszaka volt..." – így szólnak Jimmy Torbitson szavai a The Trouble With Clones reklámjának bevezetőjében. A lelkes tudós a klónozás specialistája és a Third Street Saints rajongója, és sejthető, hogy ebből nem sülhet ki semmi jó, főleg ha emberünk Johnny Gatet akarja visszahozni az élők sorába a innen-onnan összekapart DNS-e segítségével. Ja, mondtuk már, hogy Jimmy-nek hármasa volt kémiából a gimiben? Ezek után nem csoda, hogy az elvetemült Gat-klón elszabadul és terrorizálni kezdi a várost, melyet csak a Saints Flow energiaitalt iszogatva menthetünk meg, melynek segítségével szupererőkre tehetünk szert. (A Saits Flow a legtöbb országban illegális, használatáról és a lehetséges mellékhatásokról kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét).

A The Trouble With Clones DLC a Season Pass tulajdonosoknak ingyenes, másoknak 6,99 dollárba, ill. 560 MS pontba kerül és szintén Xbox Live-on, PSN-en, Steamen és OnLive-on vásárolható meg.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!