iPon Hírek

Két új Destiny előzetes

Dátum | 2014. 04. 29.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Bungie tegnap rengeteg új információt tett közzé az általunk is nagyon várt Destiny-vel kapcsolatban, többek között egy új, 7-perces előzetest, amelyben ismét a játékmenetet csodálhatjuk meg. A történések az egykori Oroszország egy romos helyszínén, egy elhagyatott gyárban és környékén zajlanak, melyet már a korábbi játékmenet-előzetesekből is megismerhettünk, a csatát több hős szemszögéből is láthatjuk. A Ghost névre hallgató MI/robot útitársunk hangja sokaknak ismerősen csenghet, neki Peter Dinklage (avagy Tyrion Lannister) kölcsönzi a hangját.
Közben a Sony is kiadott egy PlayStation 4-es előzetest, melyet David Dague, a Bungie közösségi menedzsere kommentál, azt ecseteli, miért érdekes a Destiny co-op módja, a Strikes, amelyben harmadmagunkkal együtt kalandozhatunk. Csapatunkat a levegőből dobják le a csata helyszínére, ahol tűzharcba bonyolódunk a hullámokban érkező ellenfelekkel, és ha legyőztük őket, végül egy nagy főellenféllel is összecsaphatunk. A videóban többen is megszólalnak a Bungie munkatársai közül, és kiderül az is, hogy bár még messze a szeptember 9-i megjelenés, de addig lesz még sok alkalom a játék kipróbálására. A Destiny PvP-je az idei E3-on már játszható lesz, a nyáron pedig jön a nyílt béta, amelyre több millió játékost várnak. A videóban a karakterkreáló részre is vethetünk egy röpke pillantást (2:00-tól).
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. wishformor...
2014.04.29. 15:15
Tetszik ahogy a celkeresztet forgatjak a controllerrel, olyan cuki...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. yoman3d
2014.04.29. 16:11
Soha nem bírtam felfogni hogy lehet élvezhetően játszani FPS-t controllerrel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. misuka
2014.04.29. 20:12
Talán úgy,hogy minden kézre áll!Sokkal jobban lehet mint billentyű+egérrel.A billentyűs irányításnál pontosabban lehet célozni az egérrel.A többi mind a kontroller javára szól.A mozgás sokkal gyorsabb és pontosabb a kontrolleren lévő kis joystick segítségével,fegyverek váltása,nézés stb.mind jobb kontrollerrel!Persze megszokás kérdése.Általában azok játszanak kontrollerrel akik előtte konzoloztak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Andos
2014.04.29. 20:23
Akik játszottak eleget mindkettővel megszokták, és tudják hogy FPS-re billentyű+egér kombó való. Ha nem így lenne, akkor eSporton kontrollerrel rendeznék a bajnokságokat, de ez csak egy példa.
Hack n' Slash, verekedős, ügyességi játékok maradjanak meg a konzoloknak azokra fekszik. RPG, FPS, szimulátorok, stratégiai játékok PC-re valók!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Bzsolt
2014.04.29. 23:12
Ez a Game nagyon várós volt EDDIG. Ez simán másolja a MassEffect3 multi részét, és még csak nem is titkolja, a szörnyek felépítése még a hangjai is stimmelnek. a fegyverekről nem is beszélve... egy kicsit átszínezték őket, és a ME3-at eladják más néven... Ez a játék ha így marad komoly szégyen lesz! (És venni fogják )
Ez a kontrolleres marhulás meg egy vicc. Irgalmatlan bénán céloz mozog stb... 100x kilőnék bármelyik fps-ből. És még csak nem is ez dühít, ha valaki béna a kontroller miatt hát legyen, de hogy ezért lebutítsák az ellenfeleket és egy gagyi buta AI-t tegyenek be az már nem okés. Félelmetesen buták, ahogy hagyják hogy fél órát célozgasson bahh..
Eddig egyedül a grafika maradt ami miatt még lehet belőle valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. ThePoweR
2014.04.30. 15:15
Én azon szartam be mikor az E3-on az EA-nél 64 játékos bemutatózott PC-n a BF4-el és volt aki kontrollerrel tolta. Ez annyira megviselt mikor megláttam, hogy nem tudtam mit kezdjek magammal. Kb 1 percig csak pislogtam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Korb_Zolta...
2014.05.05. 19:13
Kár hogy egyelőre pc-re nem jön ki.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!