iPon Hírek

Két új HP TouchPad érkezik augusztus folyamán?

Dátum | 2011. 07. 07.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A HP háza tájáról kiszivárgott néhány érdekes dokumentum, amelyekből az derül ki, hogy a gyártó az elkövetkező hetek, illetve hónapok folyamán rendkívül elfoglalt lesz. A nem is oly távoli jövőben új webOS kiadások érkezésére és két friss HP TouchPad debütálására számíthatunk, utóbbiak például pont az iskolakezdés alkalmával jelennek meg a piacon.


A dokumentumok alapján úgy tűnik, hogy a HP TouchPad-ből érkezik majd egy 64 GB-nyi NAND Flash tárhellyel ellátott változat, valamint egy 4G (HSPA+) támogatással ellátott modell is. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a 64 GB-os TouchPad lakkhatású fehér festéssel érkezik majd és processzorteljesítmény tekintetében is változik elődjéhez képest, azaz valamivel erősebb lesz. A forgalomban lévő TouchPad konfigurációk 1,2 GHz-es kétmagos Snapdragon SoC chippel gazdálkodatnak, a 64 GB-os modell esetében pedig ugyancsak kétmagos, de már 1,5 GHz-es órajelen ketyegő központi egységről szólnak a pletykák.


A HPSA+ támogatással ellátott TouchPad esetében zongoralakk fekete festést alkalmaz majd a gyártó. Ez a modell a HSPA+ támogatástól eltekintve megegyezik majd a jelenleg is forgalomban lévő modellekkel, azaz hozzájuk hasonlóan 1,2 GHz-es Snapdragon SoC chippel és 32 GB-nyi NAND Flash tárhellyel kerül a boltok polcaira.


Azzal kapcsolatban, hogy az egyes újdonságok pontosan mennyibe fognak kerülni, még nem szivárogtak ki információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. hmisi
2011.07.07. 21:10
mi ez a touchpad duma? az nem tablet pc?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szerzetes
2011.07.08. 08:50
hmisi, az iPad-et sem hívod tábla pc-nek. A HP tábal pc-inek HP Touchpad a neve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. hunmyke
2011.07.08. 09:25
Végül is egy kijelzővel ellátott tapipad...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!