iPon Hírek

Két új MSI All-in-One PC Flicker-Free technológiával

Dátum | 2013. 12. 04.
Szerző | gabi123
Csoport | NOTEBOOK

Az MSI bejelentette legújabb All-in-One PC-it, melyek AE222(G) és AE201 típusszámot kaptak a keresztelőkor. Az egybegépek 21,5 hüvelykes kijelzővel és Intel Haswell i3/i5 processzorral a belsejükben érkeznek. Mindkét masina elegáns megjelenésű, ami egyébként általánosságban is elmondható az MSI All-in-One PC-k AE sorozatára.
MSI AE222(G)
MSI AE222(G)
A fő különbség az előző termékekhez képes azonban a belsőben keresendő, mely jelentősen felfrissült. Annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsák, az AE sorozat immár Full-HD felbontású (1920×1080) panellel érkezik és tartalmazza az MSI exkluzív villódzásmentes (Flicker-Free) és kevesebb kék fény (Less-Blue Light) technológiákat, melyekről egy korábbi cikkünkben már mi is értekeztünk.
MSI AE222(G)
MSI AE222(G)
Közös előnyük, hogy szemkímélő tulajdonságokkal vértezik fel a számítógép megjelenítőjét. Továbbá, az AE222(G) és AE201 előtelepített Windows 8.1-gyel érkezik, így az operációs rendszer tekintetében is a legfrissebbet kapjuk. Főbb tulajdonságok: - A legújabb Intel Haswell Platform - Flicker-Free (villódzásmentes) és Less Blue Light (kevesebb kék fény) technológia - USB 3.0 csatlakozó Super Charge technológiával - Exkluzív kijelző beállító szoftver: ScenaMax - Sound Blaster Cinema
MSI AE201
MSI AE201
Mindkét MSI All-in-One PC ez év december első hetétől (tehát napjainkban) válik elérhetővé a hazai disztribútoroknál, a várható vételárak egyelőre nem ismertek. Specifikáció (AE222/G):

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. nyerek01
2013.12.04. 21:32
Lehet hogy csak az én tapasztalatom ez, de eddig nem nagyon robbant az All-in-one dolog és szerintem nem is fog. Jó meg minden én is elfogadnék eggyet, de valami probléma van a koncepcióval mert így ahogy van nem haladnak semerre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. maxpapa
2013.12.05. 03:50
Attól hogy még nálunk nem keresettek az ilyen gépek,lehet máshol nagy piaca van.
Mivel van rajta HDMI bemenet, lazán el tudom képzelni egy XBOX ONE vagy egy PS4 társaságában.
Csak hát nem valami olcsóak magyar szemmel nézve.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!