iPon Hírek

Két új "művésznyomtató" az Epsontól

Dátum | 2009. 08. 22.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Két új Artisan (=kézműves, mesterember) multifunkciós nyomtatót mutatott be az Epson, jelesül a 710-est és a 810-est, amelyeket Ethernet portjaik mellett WiFi-vel is felvérteztek - és persze rendelkeznek USB-portokkal is.

A 810-es.
Takarékosság és funkcionalitás címszó alatt mindkettő igénybe tudja venni az egyes lapok mindkét oldalát nyomtatás céljára. A 810-es ezen felül rendelkezik még automata dokumentumadagolóval, valamint színes faxokkal is tud dolgozni. A kezelőfelülete egy 7,8 hüvelykes érintőképernyőből, valamint egy 3,5 hüvelykes színes LCD-ből áll (ellentétben a 710-essel, amely hagyományos, nyomógomb-alapú vezérlőpanellel és 2,5 hüvelykes LCD-vel rendelkezik).

A 710-es.
Természetesen másolnak és szkennelnek is, számítógép nélkül, önállóan nyomtatnak fényképeket a kártyaleolvasójuk és a fentebb említett USB-csatlakozójuk révén. A képernyőiken értelemszerűen előre megtekinthetjük és szerkesztgethetjük is a képeket, amiben automata korrekciós eljárásokkal is segédkeznek, ide értve a vörös szem-effektus orvoslását, valamint a régi, megfakult képek újrafényezését is.

Érdekesség továbbá, hogy a másolási-nyomtatási sebességüket attól függetlenül hitelesítették percenkénti 38 oldal magasságban, hogy fekete-fehér vagy színes nyomtatványokról van-e szó. Ami pedig az árukat illeti, a 710-es $180 ellenében lesz kapható, míg a 810-es majdnem kétszer ennyibe fáj, az ára $300.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. balassabot...
2009.08.25. 11:35
VISSZA A HIRHEZ

A hirlevélben bemutatott EPSON nyomtatók - 810 és 710 - adatai hiányosak. Felbontás és a nyomtatópatronok adatai hiányzanak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!