iPon Hírek

Két új pendrive a Transcend kínálatában

Dátum | 2008. 02. 19.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A memóriagyártó nagyvállalat két kifejezetten nagy adattároló kapacitással rendelkező pendrive-ot dobpiacra hamarosan. Az újdonságok közül a kisebbik modell, azaz a V85-ös pendrive 16 GB adat hordozását teszi lehetővé, míg a második modell, azaz a V60-as típusjelzéssel ellátott pendrive kétszerannyi, vagyis 32 GB-os tárolókapacitást biztosít a felhasználók adatainak számára.

Transcend V60
A Transcend V85-ös modelljének háza cink ötvözetből készült, míg a V60-as típusjelzésű modell a különleges színes borításával hívja fel magára a figyelmet.
A különböző külső ellenére a pendrive-ok hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek: mindkét modell USB 2.0/1.1-es csatolófelület használatával kapcsolódik a számítógéphez, valamint mindkét termék kínál számos hasznos szolgáltatást. A szolgáltatások sorában megtaláljuk a mobil könyvjelzőt, amelynek segítségével kedvenc oldalaink listája mindig velünk lehet, de a termékek a biztonságos e-mail letöltést is lehetővé teszik. A pendrive-ok PC-kulcsként is használhatóak, azaz segítségükkel lezárhatjuk a gépünket.  A Secret-ZIP eljárásnak köszönhetően a fájljainkat 256-bites AES kódolással láthatjuk el, ennek köszönhetően illetéktelenek számára hozzáférhetetlenné válnak. A Jetflash Elite alkalmazást egyszerűen frissíthetjük, így mindig naprakész szoftverrel dolgozhatunk.

Transcend V85
A Transcend két újdonsága hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ám a gyártó az árukkal kapcsolatban egyelőre nem szolgált információkkal, mindössze annyit közölt, hogy elérhető áron kerülnek forgalomba a termékek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2009.01.30. 00:08
vissza a hírhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!