iPon Hírek

Két új Readerrel készül a Sony

Dátum | 2009. 07. 31.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A jelek szerint a Reader vonulat újabb bővítése várható, méghozzá rögtön két készülék, egy bizonyos PRE-300-as, valamint egy PRS-600-as formájában. Kiderült az is, hogy ezeknek a felbukkanására már Francia- és Németországban, valamint Hollandiában is lehet majd számítani.

A PRS-300-as.
Hogy ezüst, fekete és vörös színváltozatban is kaphatóak lesznek, az mellékes tényező - annál érdekesebb azonban az, hogy ezek láthatólag a jelenlegi választék további "finomhangolhatóságát", különböző egyéni igényeknek megfelelő változatokat testesítenek meg a már meglévő témákra.

A PRS-300-as például 5 hüvelykes képernyővel érkezik majd, ám hang- és zenelejátszásra nem lesz képes; belső tárhelyből 440MB-tal vértezik fel, és  kártyákat sem tud majd kezelni. Ezzel szemben a PRS-600-as egy kicsit nagyobb, 6 hüvelykes képernyőt kap; ez már érintésvezérelt, és nem hiányzik belőle a hang sem. Belső tárhelyből csupán 380MB-tal látják el, viszont SD- és MS-kártyákat is tud kezelni.

A PRS-600-as.
Árak és megjelenési időpontok egyelőre nem ismeretesek, így csak a jelenlegiekből lehet kiindulni: az érintőképernyővel nem rendelkező, ám zenelejátszásra képes, 6 hüvelykes PRS-505-ös $280, míg az ugyanekkora, ám már érintésvezérléssel is felvértezett PRS-700-as $350 ellenében kapható, így feltehetőleg az új érkezők is valahol e magasságok körül forognak majd.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!