iPon Hírek

Két új SoundBlaster X-Fi Titanium hangkártya

Dátum | 2008. 09. 22.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Creative X-Fi Titanium hangkártya családja az elmúlt napokban két új taggal bővült. Az újdonságok X-Fi Titanium és X-Fi Titanium Professional Audio típusjelzéssel vannak ellátva, a termékek hivatalos bejelentésére még ugyan nem került sor, de az egységek a gyártó weboldalán már megtalálhatóak.

Balra az X-Fi Titanium, jobbra pedig az X-Fi Titanium Professsional Audio látható.
A két újdonság, azaz az X-Fi Titanium és az X-Fi Titanium Professional Audio kártyák között hasonlóság, hogy mindkét termék PCI Express x1-es csatolófelülettel, nyolccsatornás kimenettel, valamint a 24-bit/192 KHz-es (lejátszás) és a 24-bit/96 KHz-es (felvétel) szabványok támogatásával érkeznek. A kártyák analóg jel/zaj aránya 109 dB. Az X-Fi Titanium Professional Audio változat az egyszerűbb Titanium modelltől mindössze annyiban különbözik, hogy előbbi 16 MB helyett már 64 MB fedélzeti X-Ram memóriát tartalmaz, valamint egy EMI shield névre hallgató borítást, amely a számítógépben uralkodó elektromágneses interferenciától próbálja megvédeni az egységet a professzionális hangzás érdekében. Az X-Fi Titanium Professional Audio névre keresztelt kártyához minőségi, sztereó jack - RCA átalakító kábelt és Creative Media Toolbox alkalmazást is mellékel a gyártó.

Az X-Fi Titanium modell ára 100 dollár körül, míg az X-Fi Titanium Professional Audio változaté 153 dollár körül alakul.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. bszoke88
2008.09.23. 19:02
jaja, sajnos ez így van, habár mintha sép lassan (!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!