iPon Hírek

Kétfunkciós egér bemutatókhoz

Dátum | 2008. 06. 17.
Szerző | Gabriel
Csoport | EGYÉB

A Kensington egyik új alkotása a SlimBlade Presenter Mouse, amely több különlegességgel is büszkélkedhet - a legfőbbnek azonban (a nevéből kiindulva) bizonyára azt a képességét szánták, hogy egy kettős kattintással átállítható egérből bemutató üzemmódba.


Emellett azonban érzékeli azt is, ha a gépünk készenléti állapotba vált, és ilyenkor ő maga is így tesz, ami egyrészt az üzemidő meghosszabítása szempontjából különösen hasznos (két AA-s elemmel állítólag három hónapig működik), másrészt pedig a lustább felhasználóknak így a ki-be kapcsolásával sem kell soha bajlódniuk.

A géphez természetesen Bluetooth útján csatlakozik, felszabadítva egy USB portot más eszközök számára - a cég állítása szerint pedig a lézer-egysége páratlan precizitást, válaszkészséget és mozgásérzékenységet biztosít. Mindezért cserébe $59,99-t kérnek el.

Aki ezt kissé soknak találja, annak felajánlják még a hasonló, ám mindössze $39,99-os Ci95m Wireless Mouse-t is, ami azonban már "csak simán" vezeték nélküli, vagyis kell hozzá egy USB-port-foglaló vevő egység is - ami pedig a trendeknek megfelelően természetesen igen pici és "dugd be és hagyd ott" alapon működik.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások