iPon Hírek

Kétkártyás HTC a láthatáron

Dátum | 2012. 03. 27.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A T328w típuskóddal rendelkezik majd a legújabb taiwani okostelefon. A két SIM kezelésére alkalmas készülék ugyan az alsóbb árszegmenst veszi majd célba, hasonlóan a többi ilyen konstrukcióhoz, de hardveresen nem annyira rossz a helyzet.


A forrás ugyan egy Qualcomm MSM7227 lapkáról tesz említést, de a specifikációkat látva, ennek a jóval modernebb A-s variánsával lesz majd dolgunk. Ennek megfelelően ez már ARMv7 utasításkészlettel operál, egy 1GHz-re húzott Cortex-A5-ös magot és egy Adreno 200-as grafikus processzort tartalmaz. A megjelenítő kapacitív technológiát használ, 4 hüvelykes képátlóval, és WVGA (800 x 480) felbontással rendelkezik. A rendszermemória 512 MB lesz, míg a háttértár 4 GB, és ezt microSD segítségével még tovább bővíthetjük. Multimédiás képességeit nem ismerhettük meg részletesebben, annyi biztos, hogy a hátlapon levő kamera 5 megapixeles fotók készítésére képes, és LED villanó is segíti a munkáját; valamint a hangzásért az SRS WOW HD és a Beats Audio felel majd. Sajnos azt nem lehet tudni, hogy miként kezeli a két SIM kártyát.


A HTC T328w sok ponton hasonlít a One V néven bemutatott eszközre, többek közt az operációs rendszernél is. Vagyis az Android 4.0 lesz majd jelen a Sense 4.0 felhasználói felülettel ellátva. A 9,3 milliméter vastag és 114 gramm súlyú okostelefon fekete és a fehér mellett, kékben és rózsaszínben is kapható lesz, de még ennél is több árnyalatra lehet kilátás. Az ára természetesen a dual SIM miatt valamivel magasabb lesz, Kínában 1999 jüant, azaz 317 dollárt kérnek majd érte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!