iPon Hírek

Kétmillió eladott Mac OS X Leopard

Dátum | 2007. 10. 31.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz az Apple legsikeresebb operációs rendszere - ami ugyan csak előző pénteken indult útjára, de azóta máris elfogyott belőle kétmillió példány, megszégyenítve ezzel az Apple történetében ezelőttig legsikeresebbnek számító Tiger operációs rendszer eladási statisztikáit is.

A Leopard a Mac OS X hatodik jelentősebb változata, ami több, mint 300 újdonsággal büszkélkedhet. Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója szerint minden jel arra utal, hogy a Leopard hatalmas sikert fog aratni a vásárlók körében. Hozzátette még azt is, miszerint a rendszer újításaira is a lehető legpozitívabb visszajelzések érkeznek mindenfelől, és egyre többen - többen, mint valaha - kezdik fontolgatni a Mac-re való átállást.

A Mac OS X v10.5 Leopard $129 (kb. 22.880 Ft) ellenében elérhető egyetlen felhasználó számára, viszont $199 (kb. 35.200 Ft) ellenében kapható családi csomagban is, ami már egy átlagos háztartás legtöbb tagját (konkrétan ötöt) is feljogosítja a rendszer használatára.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.31. 10:42
Nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz az Apple legsikeresebb operációs rendszere - ami ugyan csak előző pénteken indult útjára, de azóta máris elfogyott belőle kétmillió példány, ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!