iPon Hírek

Kezetekben a Bloodlines írójának új játéka

Dátum | 2012. 06. 26.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines vezető írója és dizájnere, Brian Mitsoda Kickstarter projektet indított, hogy befejezhesse új zombis szerepjátékát, a Dead State-et. A játék egyébként már bőségesen elérte a kitűzött 150 ezer dolláros összeget, de minél többet adtok hozzá, annál több tartalmat suvasztanak majd a játékba. Hogy pontosan milyen összegeknél, milyen plusz tartalom jön, azt a Kickstarter oldalon láthatjátok, még 9 napig adakozhattok.
 
A Dead State egy igazi old-school single-player RPG lesz PC-re, a harc körökre osztott és kell majd jó sok szöveget is olvasni. Természetesen lesz egy csomó képesség és perk, szóval a karakteretek alakításánál meg kell mozgatni majd egy kicsit a berozsdásodott agytekervényeiteket, amiket az utóbbi idők szerepjátékai nagy óvatossággal kezeltek. A sztori egy apokaliptikus zombitámadást dolgoz fel, de lesz benne politika és több tucat reaktív karakter, szerteágazó dialógus opciókkal. Építenetek kell majd egy menedéket és a társaitok bizalmát is el kell majd nyernetek.
 
"Ahogy a társadalom kezd széthullani, a játékosnak össze kell fognia szövetségeseit és menedéket építenie. Fel kell derítenie hol találhatnak élelmet és ellátmányt, kétes szövetségeket kell kötnie, hogy összetartsa a csapatot, miközben az emberiség a kihalás szélére keveredik."
 
"Undorodunk a legtöbb zombi játéktól. Értem én, zombikat ölni jó móka, de a zombis műfaj nem erről szól, hanem elsősorban a túlélésről és a küzdelemről, amivel a túlélőknek szembe kell nézniük és alkalmazkodniuk a világhoz, amit térdre kényszerített ez a felfoghatatlan esemény."
 
Ha tetszik amit olvastatok, és a lenti trailer is kedvetekre való, látogassatok el a Kickstarter holnapra további infókért és támogassátok a projektet.

 
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Aeneas
2012.06.26. 13:43

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Aeneas
2012.06.26. 13:43

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. DogTheDog
2012.06.26. 15:08
Ez a jatek nem veletlenul az,amit mar evekkel ezelott demozgattak a szerencsetlenek mindenfele?Talan meg kiadoja is volt egy ideig.
Csinalja meg egyszerubb formaban egy utos telefonos jateknak,szedjen abbol ossze penzt a nagy testver befejezesere.Szerintem addig ultek rajta,mig lecsengett a zombiszezon,es dobta a kiado.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!